Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no czemu sie pytam

Dlaczego romantyczni faceci to ofermy?

Polecane posty

Gość no czemu sie pytam

Jak w temacie.... Czemu ,gdy spotykam romantyka okazuję się on ''męską ciotą'' :o ? na początku jest świetnie ,potem czuje sie jak z kobięta.... a znów panowie o chamskim charakterze w ogóle nie mają w sobie czułosci.... chyba nikt mi nie dogodzi :/

Gość malibuu*
chyba nie wiesz co to znaczy, być romantycznym :)

Gość no czemu sie pytam
Heh zniewieściały facet (z charakteru) :o

Gość znudzony qrwiszonami
to pewnie jedna z tych ktora szuka romantycznego dresa

Gość no czemu sie pytam
Można tak powiedzieć :D

To moze miec podłoze pierwotne. :D Chozi mi o podłoże prokreacyjne :) Samica wybiera ze stada dominującego samca alfa, bo ma najlpsze geny. Czy jak wiem czy brutal ma najlepsze geny? Wszak jesteśmy zwierzętami i zachowaliśmy pewne instynkty.

Gość o matkoooooo
evanka ty lepiej wracaj do zoo

Gość kanał
to nie cioty, tylko wrażliwi a brutale mówią o nich "czujący inaczej" Tobie potrzebny jest czuły słodki brutal. W tym roku nie przewidziano produkcji takiego modelu. Prototypy wykazywały dużą usterkowość.

Gość dołezkiłezka
oooooooooooooooo jezusie , o jezusie to takie pogrążające 😭

Gość dołezkiłezka
kurde gały mi się wypłakały 😭 , teraz będę sikać :P

Gość sikusikusik
:D

Gość gugugugug
to swieta prawda, moj ex byl typem romantyka, zapalal swieczki, romantyczna muzyka, spacerki, rozyczki, itp.. tylko co z tego skoro to byla oferma zyciowa..w sumie to ja romatykow nie lubie i do nich nie naleze;)

Gość donwasyloramolo
ja łzy ronię, serce mi drży , ciało płonie jak w gorączce ...a ty mej rozpaczy nie czujesz...imienia mojego nie wołasz.........cóż mi teraz począć..tylko w dalekie kraje się udać pozostaje...

Gość ap up ap
nieprawda. mój facet jest romantyczny i pry tym jest 100% facetem

Gość Zuzia2010
Chyba ta cipa ocipiała. To wolisz z rana w ryja z liścia. Na obiad z garści, nakolację kopa. I za każym razem " widzisz jak cię kocham suko " powodzenia

Gość zaprawdę romantyczny
dziwko, nie każdy men to osiłek-kopulator jaki ci się w istocie mrzy !

Gość bo musi byc zloty srodek
super, jak facet sie stra, dba o atmosfere, jest czuly, ale fajnie, jak potrafi tez byc meski,stanowczy. ani meska cipka, ani zaden brutal mnie nie pociagaja, po prostu fajnie, jak jest wszytsko z umiarem(nie mowie o bryutalnosci z umiarem:))

Gość autorko ale jesteś wkurwiająca
najpierw wciskacie kit że chcecie facetów uczuciowych i romantycznych a jak przychodzi co do czego to nazywacie go męska ciotą - pierdol się

Gość asdsasf
bo taka prawda, jak zaczniecie napierdalac o milosci bezgranicznej, swiecacym ksiezycu tylko dla mnie to az sie rzygac chce od tych pierdow!!! a jak przyjdzie do podjecia waznej zyciowej decyzji to mowicie ze nie wiecie i zeby podjac za ws!! o to chodzi!!! Wcale nie oznacza to ze chce faceta co mnie napierdala non stop! chodzi o to zeby nie byl cieplym kluchem a za razem draniem!

Gość prawda,prawda i szczera prawda
no właśnie, tak to juz jest, jak facet maczo i dobry w łóżku to zero wyczucia,ciepła,czułości, ja facet czuły,ciepły i opiekuńczy to w wyrku nie koniecznie dobry (to akurat nieważne) a w życiu dobrze byłoby miec faceta który jest zdecydowany i umie podejmowac ryzyko,byc pewnym siebie niż cieplutka kluseczkę wywijającą usta w dziubek,uśmiechającego się od ucha do ucha błyszczacego zębami i mówiącego : nie wiem kochanie, ty zadecyduj

Gość kljlkjljlkjlkj
moj nie jest romantykiem, ja tez nim nie jestem, i nie dostaje z liscia na dzien dobry:D zachowujemy sie normalnie, buziak i przytulanie z rana przed praca, wieczorem po pracy na powitanie buziak i przytulanie, po obiedzie lezymy razem na sofie wcisnici w siebie, sex jest udany, niczego mi nie brakuje, a swieczek, lez, i pieprzenia o ksiezycu bym nie zniosla,,,

Gość gość
faceci inaczej ROMANTYZM odbieraja niz kobiety, dla kobiet inaczej sie on objawia a inaczej faceci zachowuja sie 'romantycznie', to co dla faceta jest romantycze niekoniecznie jest dla kobiety

Gość gość
Romantyczni nie sa c*****i tylko tobie romantyczni ttobiie nie pasuja