Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczuwalny guzek

guzek - badanie gin.

Polecane posty

Gość wyczuwalny guzek

Wyczuł podczas badania coś o średnicy 5 cm. 2 miesiące temu miałam usg, ktore nic nie wykazalo, a dziś poszłam a lekarz mi mówi że to coś niepokojącego ;( Mam się zglosić po miesiączce na USG i się martwie. Dodam że staramy się o dziecko z mężem. Mialyście tak? Co to może być? Martwie się .....

Gość aajahahah
a gdzie ten guzek? na czym? powiedział coś? moze to torbiel? dziwne ze nie chciał zrobic od razu usg. nie czekaj do miesiaczki idz jutro na usg a potem pojdziesz po miesiaczce sprawdzic jeszcze

Gość wyczuwalny guzek
powiedzial, że nie mozna bagatelizowac ale skoro mówie, że 2 miesiące temu miałam usg to może tylko zmiany hormonalne przed miesiączke i nie chce mnie naciągać... Nie iwem co myśleć. Nic więcej nie powiedział. Tylko że mam od razu po okresie przyjsc...

Gość wyczuwalny guzek
halo?

Gość YYYYYYYYYYYY
Trochę dziwny ten lekarz..Jeżeli jest to jakiś guzek to na pewno nie złuszczy się z miesiączką..tak dzieje się tylko z polipami .Na Twoim miejscu poszukała bym innego lekarza,który jeszcze raz Cię zbada.

Gość wyczuwalny guzek
czyli nie tworzą się takie zmiany hormonalene na chwile przed okresem? Poprzednio jak byłam to przed okresem mialam powiększony jajnik, zrobil usg po i jest w porządku, teraz ten mi mowi że coś z boku, chyba na macicy, po uciskaniu na nia tak powiedzial. Okres mam dostać na dniach, w okolicach 18stego. jak nie dostanę to zrobie przede wszystkiim test ciążowy, bo objawy przedokresowe typu bol piersi zawsze mialam na dwa tygodnie przed okresem a tym razem dopierosie zaczely.... Moze jednak pojde jutro do jakiego innego lekarza, ?? Ale jak to mozliwe by w ciagu 2 miesięcy cos takiego sie utworzylo? Badanie usg - to 2 mce temu trwalo dlugo, wydawalo sie dokladne.................

Gość wyczuwalny guzek

Gość YYYYYYYYYYYY
Nie ma na co czekać.Idź jutro do innego lekarza i zasięgnij innej opinii.Mam nadzieję że to nic groźnego,ale żądnych objawów nie można lekceważyć.

Gość wyczuwalny guzek
Dziękuję Ci wsparcie :) Jutro jednak nie pojdę, musze byc w pracy do wieczora. Zapiszę się na pn no chyba że dostanę okres w tym czasie to poczekam i pojde po okresie zaraz. Sądzicei że to malo mozliwe że przed okresem?