Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

jakie macie koty

Polecane posty

bo mi sie kotka okociła, mam 8 nowych kaciat i wszystkie wyglądają jak te tofiki z whiskasa ;)

Gość zeżresz je
?

Gość podsumujmy to wreszcie
z kurzu

nie mam ich fotki a nie zjem ich bo kotów nie jadam tylko kotce bede musiala dawac mleko i wiecej kanapek ;)

Gość Dorka94
ja mam zwykłego dachowca i jest najlepszy na swiecie...zamienic, oddac - nigdy w zyciu:)

ooo brytyjskie sa piekne maja piekne bursztynowe oczy gdzie go kupilas? bo one bardzo drogie sa

Gość flet poprzeczny
mam dwa dachowce

Gość stara panniocha
mamutowa!!!ale ci fajnie brytyjski to moje marzenie.zazdroszcze ci!!1

te futerko u kotow brytyjskich jest sliczne takie z nich bambaryłki ;) kiedys chcialam sobie kupic takiego kota ale mnie nie stac

Gość wymarzona
ja mam europejskiego,znajda,ale tak stwierdzil weterynarz jak poszlismy z nim na ,,przeglad''.

dostalam go od rodzicow na 18 urodziny, od zawsze kochalam koty a jak kiedys zoabczylam w oknie wlasnie brytyska strasznie go chcialam...otworzylam drzwi w dzien moich urodzin i zoabczylam mautka kuleczke!!! jest piekny to fakt, jest bardzo dostojny, chodzi jak dama, biega jak slon ;) uwielbiam go

Gość stara panniocha
sliczne bambarylki z tych kotow.u mnie wyglada to tak ze mnie stac na takiego brytyjczyka ale facet nie lubi kotow chociaz twierdzi ze taki jest fajny.

Gość mniej żryj to se kupisz

Gość stara panniocha
mamutowa moze jakies zdjecie twojego kotka????

ja bym, z checia przygarnęła jakiegoś brytyjskiego, syjamskiego lub tajskiego , bo tofikow mam dosyć a moja kotka gdzieś je zaraz wyniesie bo okociła sie na dzialce i ona robi co chce, nie da sie zlapac i nie wysterylizuje jej p,s, i nie topie kotów nowo narodzonych, bo ta kotka jest dzika ja ja tylko dokarmiam

Gość mlodylump
kiedyś miałem kota, nawet był nie najgorszy ale rzuciłem go psom na pożarcie :P

Gość abd
Maine coona i dla odmiany -Peterbalda

i co na pewno znokaltowal ci psy bo u mnie na podwórko to żądzą koty :)

mamutowa a na tych zdjeciach w stopce to ty? ladna blondynka i ten piesek tez fajny moj sasiad ma podobnego z takim samym ryjkiem tylko ze jest czarny

nie zazdrosccie mi tak kotka, coby nic mu sie nie stalo.;) tak to ja na zdjeciach a piesek to buldog francuski :)

ladna jestes, kotka zazdroscze ale życzymy wszystkiego dobrego kotkowi i właścicielce :)

Gość psylocybina6666
ja mam właściwie 9 kotów "na koncie" :D dwie moje koteczki zostały w domu rodzinnym -calutka czarna, maleńka mimo, że 5 letnia Matylda (cmentarna znajda,straszna pieszczocha i sama potrafi otwierać drzwi wisząc na klamce póki nie przeskoczy), cała biała Sajgonka chyba rasowa lecz nie mam pojęcia co to za stwór :P (6 lat bardzo dostojna, bardzo nielubiąca jakiegokolwiek dotyku - kot do podziwiania, który większość swego dnia spędza na toalecie futerka) mieszkające aktualnie ze mną: póltoraroczna, wielobarwna Sake (najwredniesza kotka z najsłodszą buźką - pupilka narzeczonego, którą dostał ode mnie w prezencie, patrzy na mnie z wyższością, gdy siedzi u niego na kolanach :D) Kocurek Stefan (niespełna roczny, wielki, puchaty, czarny klocuszek z połamanym ogonkiem, który jest strasznym gapciem i cholernie opiekuńczym oraz czułym kociakiem-wylizywał nowonarodzone kocięta Sake i spał z nimi w gnieździe, straszny z niego gapcio, zawsze coś zwali czy w coś wdepnie) oraz roczna Ninja - (mój prezent urodzinowy od narzeczonego, w której zakochała się teściowa i za nic nie chciała oddać, Ninja to bardzo rozpieszczony i bardzo delikatny kotek - mimo, że dachowiec, ma piękną i nietypową jasną linię futerka przechodzącą przez całe czoło, pomiędzy oczyma) i kochane bestie - 4 córeczki Sake (które mają już nowych właścicieli nad czym ubolewam do dziś :() Smoka - wygląda jak chioński smok i zamiast miauczeć syczała :D Chaka Chan - dosłownie kopia mamy - najsłodszy kotek świata Alice Cooper - mała lwica Joda - moja przedziwna, zwariowana koteczka o urodzie mistrza Yody :D