Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponczo

Dziewczyna mnie zostawila ale... Pomocy!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość ponczo

Witam wszystkich. potrzebuje rady/pomocy. Dzisiaj po 4 latach dowiedzialem sie od swojej bylej? chyba tak bylej ale juz nie wiem co mam myslec ze miedzy nami koniec. Powiedziala ze sie wypalila. dowiedzialem sie ze nie ma juz szans na to zebysmy byli razem ale... mielismy wyjechac razem do pracy za granice ale jak konczy ze mna to nie potrafie z nia jechac w koncy musialbym patrzec na nia codziennie z mysla ze nie bedziemy juz razem. ona wie ze ja kocham ale jak twierdzi wypalila sie... zasugerowalem zeby pojechala ze swoja kolezanka bo mielismy jechac we 3 ale ze tak wyszlo to chcialem sam wyjechac bo mam siostre ktora jest za granica i zalatwi mi prace. Nagle po wszystkim jak ze mna skonczyla chce jechac ze mna!! Co mam myslec o tym. Ona czeka na prace bo zalatwialismy to przez firme i czeka a pracy nie ma, siostra miala zalatwic dla mnie i niej prace kiedy sie zdecydujemy na wyjazd. teraz juz nie wiem co jest... czy ona chce jeszcze byc ze mna czy tylko wykorzystac okazje do wyjazdu i pracy. co ja mam zrobic?? pomozcie

Gość jedz sam
nic jej nie zalatwiaj

Gość ooon i jaaaa
uwazam ze chce skorzystac z okazji i pojechac do pracy,pewnie potrzebna jest jej kasa...

Gość ooon i jaaaa
ale z drugiej strony jak by wyszedl wam wyjazd za granice to mial bys szanse zeby odzyskac dziewczyne(widac,ze twojej bylej zalezy na kasie

Gość niehc się teraz ciągnie.
Jej koleżanka również.

Gość Bromor_z_krzaka
olej ja. wykozysta cie a potem zostawi znowu/