Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmaragdowooka

Czemu każdy facet to cham, złamas i dziwkarz!!??

Polecane posty

znowu .. Bombel to ta dziewczyna ze zdjec czyli ja , a ten blondyn to moj facet..czemu zawsze wszyscy mysla ze jestem facetem??

Gość dcsfac
ha ha nie wiem czemu:P bo bombel mi pasuje na faceta , tym bardziej ze masz rocznik w niku, to takie meskie :classic_cool:

Gość dcsfac
"prawdziwi faceci chodza wlasnymi sciezkami a nie tam gdzie lgna cale stada baranow " to tez taki meski tekst :P

to moze jest cos ze mnie z faceta :) a tekst w oryginale brzmi " prawdziwe orly lataja samotnie , tylko barany chodza stadami" sciagnelam z demotywatorow :P

Gość monika942
szmaragdowooka Ile on ma lat?

niecałe 20. nigdy nikogo nie mial, byłam jego pierwsza dziewczyna. nie kochał mnie chyba nigdy. mówił, ze kocha, mowił, ze jestem najwazniejsza i najblizsza, ale jego slowa nie potwierdzaly sie z czynami. przyjaznilismy sie 3 lata i rok bylismy razem. na koniec powiedzial mi, ze jestem nikim, ze mnie zdradzil, ze ma mnie w dupie. a teraz wyrwala go jakas inna i z nia kreci, zapominajac wszystko, co ze soba przezylismy...

ej, powiedzcie mi, jakim trzeba byc sq*wysynem, zeby tak sie zachować? dodam, ze z wygladu moze nie jest superprzystojny, nie umie nawet pilki kopnac, jest bardzo madry, ale mało inteligentny chyba jak widać... zupełnie przewróciło mu sie w głowie, od sławy i sukcesów. zaczał sie rozpijac, niby teraz rzucił że "dla niej z tym zerwie" ale pochodzi z rozbitej, patologicznej rodziny,wiec nie wiem, co bedzie dalej...

Mój póki co wydaje się być normalny :) Ma trochę rzeczy na sumieniu po których miałam ochotę go zostawić, ale zawsze prędzej czy później przyznawał się do wszystkiego sam. Właśnie dlatego wierzę, że nie jest jeszcze taki najgorszy.

nie przejmoj sie moj facet wczoraj zemna zerwal mowiac ze ma mne dosc i mnie nie kocha ...tacy sa faceci..

każdego, który zdradził powinno sie wieszac za jajka. qrde! co za patologia! gdzie są kuzwa prawdziwi meżczyzni? pytam sie: gdzie!?

czemu faceci musza zdradzac? czemu to takie podle swinie? ja nigdy bym nie umiała zdradzić!... czemu jak juz macie jedną kobietę to ciagle patrzycie sie na inne... łajdaki!

Gość aniisza
Hej.Uważam ze bardzo wielu facetów niedojrzało do tego by mieć kobietę.Albo za młody wiekowo,albo mętalnie,albo ma ja tylko po to by mieć i pokazać kumplom lub rodzinie ze ma,i własnie dlatego wiele związków sie nie układa,bo nie podchodzą do tematu tak jak powinni.Mają w d***e to co mówimy,uważają ze się produkujemy przecież,bo nie traktują nas poważnie.Wiadomo kiedy są inni...jak cos przeskrobią,mają sprawę lub potrzebują wsadzić.Tacy są faceci...nie uważam ze kobiety są święte,ale tu mowa o facetach,ze mamy chamów i taka prawda.A co do wybierania,to przecież ludzi się poznaje na bierząco,a jak masz już dzieci to patrzysz na nie.

Gość gość
Aha, każdy z którym chodziłaś. Kobiety podświadomie wybierają facetów jednego typu. Inny typ który racjonalnie wolą nie ma u nich szans, podświadomie go odrzucają. Później narzekają.