Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brenda27

kosmetyki indyjskie i ajuwerdyjskie

Polecane posty

jakie macie dziewczynki doświadczenia z tymi kosmetykami? Co szczególnie polecacie? Ja dopiero zaczynam z tymi kosmetykami, więc wiele nie moge powiedzieć.Cudów jeszcze nie zdziałały ale na pewno nie mogę powiedzieć, że są złe.Już teraz mogę napisać, że są znacznie lepsze i naturalniejsze niz kosmetyki Eris czy Eveline( i te i te są przereklamowane, wychodzi po nich uczulenie, sama chemia, choć nie mam jakiejś szczególnie delikatnej cery.Nigdy nie miałam uczulenia na kosmetyki a ostatnio eris mnie bardzo uczulił a kilka miesięcy wcześniej Eveline.Ziaje ogólnie polecam.Tania ale w miarę dobra.

Gość ziaja z indii
??

Gość kokolinoooo
ajuwerdyjskie jak najbardziej! w Polsce mozna kupic krem, nazywa sie Kailas, w koszalinie np. w sklepie na przeciwko lo broniewskiego, po drugiej stronie zwyciestwa. krem jest super, pomaga na tradzik, blizny, poparzenia, ukaszenia itp. produkowany jest z zioł himalajskich. polecam

Gość idb93
Witam serdecznie, pytanko :) Jeśli chodzi o skuteczność naturalnych indyjskich kosmetyków/suplementów co byście polecili? Ja polecam stronkę himalayaherbs, niskie ceny, wysoka jakość :) http://www.himalayaherbs.pl/

Też ciekawa jestem opinii na temat tychże kosmetyków, bo jakiś czas temu weszłam na tę stronę http://www.himalayaherbs.pl/ z kosmetykami khadi, ziołami ajurwedyjskimi, suplementami diety i bardzo spodobały mi się te produkty, z tego względu, że są naturalne i inne od tych kosmetyków, które stosowałam do tej pory.