Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfg

Zaluje tego co zrobilam!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dfgdfg

Pod presja mojej matki i narzeczonego, oni mnie poprostu wykanczaja wyladowalam emocje na dziecku!!!!! Mala stala sie nie znosna plakala darla sie a ja nia potrzasnelam... Boze przepraszam bardzo zaluje.......

Gość ---BÓG----
wybaczam ci dziecko. a teraz idź i pierdolnij se w łeb albo zajmij sie dzieckiem suko a nie pisz na necie pierdoł :/

Ja ostatnio klapnelam dosc mocno mojego syna w raczke bo nic tylko caly czas wkladal reke do kontaku po 1000000 upmnieniu nie wytrzymala i ... on nie zrozumial dlaczego tak zrobilam, taki byl biedny ze az sie rozplakalam i go mocno przytulilam. Nawet wieczorem jak opowiadalm Mezowi co sie stalo to tez plakalam :( Teraz staram sie panowac nad soba. W sumie nikt nie jest idealem wazne jest zeby wyciagnac z tego co sie stalo wnioski na przyszlosc.

Gość noo to bosko
też tak pare razy zrobilam, normalne, nie martw sie

Gość ---BÓG----
dziecko idź do ksiendza i sie wyspowiadaj bo inaczej będziesz całe życie wieczne obciągać Belzebubowi kutasa. a ma sukinsyn kawał mięsa (czasem mu zazdroszę bo ja jako stworzyciel mam duży mózg ale małego ptaszka) :(

Gość cycuszki mam fajne
trudno sie muwi. nauczy sie że sie wrzeszczy jak mamusia sie kwurzy nie?

Gość PrawdziwyOjciec
Co za debilki. Dzieci robią co chcą, a matki nic i później chodzi taka dzicz po ulicach :O Teraz matki to DEBILKI! PASEM TRZEBA BYŁO GÓWNIARZA, to by zrozumiał jak ma się zachowywać!

Gość do jagody...
Jagodo zle zrobilas, nie chodzi o sam fakt uderznia, ale o natychmiastowe przytulenie! dzeicko wiaze wtedy cierpienie z przyjemnoscia i w ten sposob ksztaltuja sie u niego zapedy masochiostyczne! Wie, ze po biciu nastepuje cos milego! _Pewnnie taka jednorazowa akcja nie zrobi dziecku krzywdy, ale na przyszlosc pamietaj;)

Gość dfgdfg
moje dziecko ma dopiero 10 miesiecy!!!!!!!

Gość miałam tak jak ty
też mi się tak zdażyło, mała usypiała już drugą godzinę, ja byłam przemęczona, zawalona wszystkim, kłóciłam się z mężem i nie wytrzymałam, wydarłam się, potrząsnęłam, tylko gorzej zrobiłam :( Koleżanka z innego forum kopała kanapę, inna fotel a jeszcze inna darła gazetę, ja wychodzę, jak mam możliwość.

Gość dfgdfg
najgorsze ze to widzial moj narzeczony. Nie chce mnie znac po tym co zrobilam

Ja jak sie wkurwie to wale piescia w podloge, sciane, cos twardego. Mnie skutecznie uspokaja taka dawka bolu :)

Gość do jagody nnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a jak sądzisz po co wymyślili osłonki na kontakty ???? Już nie załuj 1 czy 2 zł....

Gość hmeeir
jagoda kup zaslonki zamiast bic dziecko ale jak ty i na mleku i na pampersach oszczedzasz to pewnie wolisz bic dziecko niz wydac 2 zl no jasne musisz miec na krem diora

Gość tez tak mialam kiedys
hahahah.jagoda i dior????????????????? chyba taki made in china kupowany w sklepie"wszystko po 5 zlotych"...