Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modny men

jakie sandały pod białe skarpety? jakie firmy?

Polecane posty

Gość modny men

jakie polecacie sandały do białych skarpet?

Gość bele de jour
skarpety do sandałów?? Puknij sie w łeb

Gość hmhmh mhmhmhmhmh
sandałów pod skarpety to raczej nie wepchasz

Gość Sportowa elegancya.
Witam. Proponuje sandały lub klapki Qbota. A skarpety Mike. Sandały też mogą być tej firmy.I lansisz się wtedy na full wypas.:classic_cool:

Gość Ewaldi
polecam damskie rzymianki wiązane do kolan , ponieważ męskich rzymianek brak :( Cezar albo Klaudiusz byłby wkurzony gdyby nie mógł kupić rzymianek :(

Gość Moda z górnej półki.
Ja zaś preferuje sandały abibas jak i skarpety tej firmy. Białe i długie pod kolana tak by nachodziły na nie szorty. Te z kolei najlepsze są firmy bomber. Do pełni baunsu bluza bad mad ze specjalnym zaciskiem ze sznureczka na dekolcie :classic_cool:

wszystkie powyższe sugestie są ok. będziesz cool, trendy i jazy :classic_cool: a co najważniejsze "dobre bo Polskie " :)

A i byłbym zapomniał. Do tego torebka przyszyta do paska, która przez rozmaitych dyletantów pogardliwie i niesłusznie określana jest mianem "pedałówki". Jest mocne słońce i przydałaby Ci się do tego jakąś przyzwoita czapka z siatką z tyłu np z napisem honda:classic_cool: lub znakiem mercedesa.:classic_cool:

Fannky widzę zna się na sprawie. Tylko tak osiągniesz tzw triple efekt-trendi,kuul&dżezi.:classic_cool:

Gość Tommy Jacikuff
O tak! Zgadza się. Ale pamiętaj że prawdziwy dizajn to filozofia. Musisz dodać jakiś atrybut do tego jaki podkreśli twą męskość. Proponuje np gruby srebrny łańcuszek wokół nadgarstka(średnica minimalna oczka przynajmniej 1cm). Najlepiej jednak zastosować złoty lub srebrny na szyję i podobnych parametrach i próbie. Może być też sygnet. Nie musi być z tego samego kruszca co reszta ozdób tak jak się przy tym niektórzy niesłusznie upierają.

Gość rudzik rudzik
eee tam ...klapki Qbota...Co sie bedzie w podrobki ubieral..Klapki KOBUTA,to jest dopiero klasa!

Gość Modny Joe w tym sezonie
Jeśli Klapsy to tylko Kobuta albo Kubala lub Mike. To jest stuff. Ewentualnie Japąki ale te dobre zaczynają się od mniej więcej 300pln w górę. Bywa że i 1000pln.

Gość możecie mi wyjaśnić WTF
Wiecie, jestem już posunięta w latach i nie znam się za bardzo na "obciachach". Sporo o tym słyszę, że skarpety i sandały to obciach, ale możecie mi z grubsza nakreślić, o co w zasadzie chodzi? Skąd się wzięło to przekonanie?

Gość lubiem keczup
polecam klapki kubota bo stawiam na dobre marki i do tego skarpety z grubej froty bedziesz ponętny

Gość fajansiarz
Jesteście nienormalni z tym oburzaniem się na sandały + skarpety. Jakby to było jakieś niewybaczalne 'fo pa'... Moda jak moda - kiedyś (dobre kilkanaście lat temu) widok sandałów i skarpet nie był niczym niezwykłym.

Gość buuuummmm
super temat!!! ale sie wysmialam! malo sie nie poplakalam!z tego co poczytalam tutaj! :) to mnie rozbawiliscie na noc :) hahahahahahaha

Gość Biurrkaaa
Z MASŁEM!

Gość wiewiórki
a ja dzis pierwszy raz w zyciu zobaczylam, wyzej wspomniane klapki KOBUTA, myslalam ze padne :D jakis super modny men w nich szedl po miescie :D :D

Gość izabellla1234567890
Co myślicie o tych sandałach? Według mnie świetne, ale niestety nie mam konta na Allegro ;/ tak bym chętnie kupiła, i tanie bardzo, normalnie atmosphere sandały kosztują minimum 120 zł!: http://allegro.pl/sandaly-klapki-skorzane-sko ra-naturalna-atmosphere-i1521471383.html