Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona dziewczynaaaaaaaaaaaa

Mam dosyc chlopakow!!!Znowu sie z nim poklocilam

Polecane posty

Nienawidze!!!Nie potrafia pomyslec wczesniej wszystko maja w dupie!!!

nie potrafil pomyslec zeby byc wczesniej dzisiaj w domu no jutro ma wyjazd w pracy rano i tez moze bedzie caly dzien...efekt taki ze moze ani dzisiaj ani jutro sie nie zobaczymy...o wyjezdzie jutrzejszym powiedzial mi godzine temu jakby nie potrafil wczesniej...a jak ja mu powiedzialam ze jade jutro z przyjaciolka nad jezioro(15 km od miasta) i w sobote to powiedzial"to z nami koniec" normalne to??;/

wiecznie siedze w domu bo on albo pracuje albo robi cos do pozna kumplowi....a ja caly dzien w czterech scianach i to w takie dni...zwariuje...wiecznie to ja musze byc przygotowana az on wroci...

Ja też. Dziś rano znów wrzeszczałam, że go nienawidzę, a teraz nie potrafię się gniewać.Życie z facetem to istny obóz przetrwania :)

mam go kurwa dosyc...w klatce mnie trzyna;/

Gość Majkeleczek
nie obsraj sie , nie podoba sie to spierdalaj i go nie mecz wiecej soba ;/ pustaku pierdolony. pokaz mu co napisalas tutaj a nie zaplecami !

ciekawa jestem jak ty bys sie czul jakbys musial wiecznie siedziec w czterech scianach i czekac na druga polowke bo tylko wtedy gdzies bedziesz mogl wyjsc...

Gość Majkeleczek
powiedz mu to ze sie dusisz i tyle ... rozumiem ze kogos sie kocha itp ale nie trzeba trzymac go na tak krotkiej smyczy. tez musisz miec kontakt z innymi bo oszalejesz jak nie wiem.