Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być znowu ruda

Mam pytanie odnośnie FACEBOOKA!

Polecane posty

Gość chcę być znowu ruda

Hej! Fajnie, że udało mi się wyszperać jakieś forum, mam nadzieję, że ktoś odpisze mi na moje pytanie :) Otóż chodzi o to, że nie mam konta na facebooku (ani na żadnym innym portalu społecznościowym), a na mojego maila przychodzą zaproszenia z facebooka od moich znajomych, którzy są zalogowani :/ Czyli że nawet nie trzeba mieć konta żeby otrzymywać zaproszenia z takich portali, bo zarejestrowani użytkownicy mogą wysłać zaproszenie mailem? Nie kumam za bardzo :/ Bo ten mail tak wygląda jakbym była zarejestrowanym użytkownikiem (komunikat dodaj do znajomych), chociaż nie jestem

jesli maja cie w swojej liscie adresatow na mailu to beda przychodzic do ciebie zaproszenia ( jest taka opcja)

Gość karmerama
wysylaja zaproszenia na wszystkie adresy,ktore maja w swoich skrzynkach twoi znajomi.

Gość chcę być znowu ruda
OK dzięki :) Bo juz się bałam, że może ktoś założył konto za mnie i o tym nie wiem :)

Gość chcę być znowu ruda
a jeszcze mam takie pytanie (wiem, wiem głupie, ale co tam zapytam)...Czy nie będąc zalogowanym użytkownikiem serwisu mogę chociaż częściowo przejrzeć czyjeś konto? Wiem, że pewnie większość funkcji będzie zablokowanych, ale dzięki tym zaproszeniom przypomniałam sobie o kilku osobach których długo nie widziałam i pomyślałąm że fajnie by było chociaż je zna zdjęciu zobaczyć :P POZDRAWIAM!!

Gość gghhhghg
ghghghfghfgbfghbb

Gość gghhhghg
ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Gość chcę byc znowu ruda
a dlaczego niektóre konta są tak jakby hmmm...otwarte? Tzn wchodze na konto i są jakieś odnośniki tablice, zdjęcia, dyskusje etc? Dleczego?