Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona chmurka

Ciąża????

Polecane posty

Gość zielona chmurka

Boje sie że jestem w ciązy.. czy jest to możliwe? Zawsze używamy prezerwatyw a plus to moj chlopak nie dochodzi we mnie.. gumka nigdy nie pekla.. juz bardziej mogla sperma dostac sie do moich narzadow podaczas zabaw bez stosunku.. bo wtedy mniej uważamy.. boje sie strasznie.. mam dopiero 19 lat :( a zaczelam uprawiac sex miesiac temu.. miesiaczka mi sie spóźnia.. panikuje? czy to możliwe.. może lykne ketanole bo podobno jak sie wezmie w pierwszych tyhodniach 3 na raz to mozna usunac zarodek czy to prawda? jak juz za poźno to urodze, bo nie usunelabym ciazy w inny sposob.. moj chlopak bylby w 7 niebie jakbym byla w ciazy ale ja nie.. :(

Gość jhgfghjghjkl
nie jestes w ciazy

To bardzo mało realne, że jesteś w ciązy. Lepiej wyluzuj, bo objawy ciązowe można sobie wkręcić , a i stres może opóźnić Ci miesiączkę !

Gość zielona chmurka
Chyba pójde do ginekologa po tabletki anty, bo nie chce sie tak stresowac co miesiac czy dostane okres czy nie .. Ale moj kolejny problem to moja mama.. jak ona by zobaczyla tabletki i dowiedziala sie ze uprawiam sex to by mnie z domu wyrzuciła :( A je trzeba brac hcyba o równych porach.. :( Wiem wiem jestem dorosla i nie mam 15 lat.. ale mama nie zrozumie :(

Gość zielona chmurka
Wie.. Bo to nie moj pierwszy, ale pierwszy z którym współżyje.. Chciałabym móc z nią o tym porozmawiać, żeby mi doradziała, ale u nas sex to temat tabu.. :( Jedyne co mówi to to że jak cos zmajstruje to mnie wyrzuci z domu

Gość zielona chmurka
Ciężko jest nie móc porozmawiać z matką na takei tematy :(