Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ktora lepsza??

ktora sukienka lepsza na wesele??

Polecane posty

moim zdaniem druga jest znacznie lepsza. swoja droga poszukaj tez w innych sklepach, bo mi sie NIC nie podoba z katalogu bonprix

Żadnej bym nie ubrała. Ale jeśli miałabym wybierać to drugą, chociaż wydaje mi się, że obie sukienki nie pasują na wesele.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
ta odcinana pod biustem, jest bardziej elegancka, bo ta druga to przepraszam ale troche jak szmatka wyglada

Gość świetnie cię rozumiem
bardzo ładna ta druga ale tak jakoś mi nie pasują na wesele bo są z chyba bawełniane, takie dzianinowe; to zależy od formuły wesela też, rozumiem, że nie chcesz wieśniackiej kiecy z gorsetem, błyszczącej nocą ale może jeszcze poszukaj

Gość sweetdreamsabout
ta druga chyba lepsza na wesele.. ale ta pierwsza mi sie osobiscie bardziej podoba tylko raczej do noszenia na wakacjach

no ja wam podalam tylko fason i styl zebyscie doradzily bo w sklepach to takie sa jak wiejskie panny(nie mam nic do ludzi ze wsi no ale jednak maja dziwny gust) ubieraja na wesela do remiz-jakies swiecidelka miedzy cyckami gorsety falbany itd...a ja takiego czegos kurwa nie zaloze :O

kiedys gardiaska miala taka fajna grafitowa albo szara dopasowana ale nie moge takiej znalezc nigdzie :( same szpetne.

Żadna mi się nie podoba. jakbym miała wybierać to 2, chociaż nie pasuje na wesele

no to doradzcie cos zeby bylo elegancko prosto a nie jakies.....suknie balowe tfuu...

Gość kicius;9
poszukaj na str h&m

zobacze zaraz

Gość bobobobobobo
raczej ta druga.. ale one totakie bardziej tuniki do leginsow czy jakis fikusnych rajstop.. wydaje mi sie ze na wesele tocos bardziej eleganckiego... ale z tych dwoch ta druga bardzo ladna :)

Zadna nie pasuje na wesele. No moze gdyby ta 2 byla z innego materialu np z satyny to by pasowala. A nie mozesz kupic material i pojsc do krawcowej zeby Ci uszyla taka jaka chcesz? Albo pochodz po sklepach. Ja widzialam ostatnio ladne sukienki w Orsay. Letnie, nie takie typowo weselne tzn bez falban gorsetow i swiecidelek, ale pasuja na wesele. Do tego zaloz jakies fajne bolerko. wez Kopertowke, drobna srebrna bizuterie i bedzie w porzadku

ten ostatni link nie wchodzi :( a tamte rzeczywiscie bardzo ladne :) dziekuje :)

juz obejrzalam :) wszystkie bardzo ladne ale najlepsza ta turkusowa chyba i te 3 tez sa sliczne :) wlasnie o takie cos mi chodzilo,zainspirowalyscie mnie :D

Gość już mam tego dość
wejdź na stronę sklepu www.intymna.pl, w dziale moda damska, sukienki, chyba 3 albo czwarta strona

Gość szuikaszsukienki
poleciłabym jeszcze taką, jeśli jesteś odważna, a jest to połączenie klasyki i elegancji z nutką awangardy: http://www.kartes-moda.home.pl/630/nowezakladki1.jpg a do turkusowej wrzucę oba linki, jest moim absolutnym odkryciem i żałuję, że nie mam żadnego wesela w najbliższym czasie, bo pojechałabym po nią na koniec polski nawet ;) http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.giovanii.pl/files/gallery/big/28gilian_155_copy.jpg&imgrefurl=http://www.giovanii.pl/74,suknie-wieczorowe.html&usg=__AdoZaLFrVOQIQ22lZW6ASYaIpUs=&h=600&w=336&sz=38&hl=pl&start=8&um=1&itbs=1&tbnid=AOk9_MjJ6c4dEM:&tbnh=135&tbnw=76&prev=/images%3Fq%3Dgilian%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26tbs%3Disch:1

turkusowa jest piekna naprawde....cudowna a ta bialo czarna tez sliczna...dziekuje bardzo :))

Gość przeciesz to siostry
ta zieolona

cała przyjemność po mojej stronie, cieszę się, że mogłam pomóc (ma się ten gust ;) ) ;) przepraszam za ostatniego linka, coś mi nie poszło ;) pozdrawiam, tym razem już na czarno ;)