Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka wszystkim_

Z jakiego jestescie miasta i co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość sen nocy upalnej
nic, tak jakos smutno piszesz o tym Szczecinie:D

Większość życia Gdańsk, a reszta Poznań - podobają mi się obydwa :P każde ma swój wielki urok! A za 3 lata planuje przeprowadzkę do Krakowa, tak już mam, nie umiem w jednym miejscu za długo być :)

Bo taka prawda - bardzo źle rządzone miasto. Na szczęście kadencja obecnego prezydenta niebawem się kończy. Poprzedni był jakimś magazynierem:o Ech:o

Jestem z Zamościa,ale studiuję w Sandomierzu. No cóż Zamość poza starówką nie ma nic więcej do zaoferowania. A Sandomierz jest piękny;)

Gość jasiuzieloneucho
Jestem ze wsi i o niej nie "sądzę" bo od sądzenia jest sąd i Stwórca!:P Pozdrawiam mile mieszczuchów (.....szczki szczególnie), życząc słońca i rześkiego powietrza. :)***

Też Szczecin, zgadzam się z przedmówczynią, Wały Chrobrego, Zamek, poza tym lipa...Starówka żenująca w ogóle nie tętni życiem, wszędzie markety, a świat młodych ludzi kręci się wokół Galaxy:( A miasto z potencjałem, dużo zieleni blisko do zachodnich sasiadów, nad morze...szkoda że nie ma kto tym porządnie zarządzać...

Gość umeczona upalami
ja mieszkam w poznaniu, bardzo mi sie tu podoba i nie chcialbym mieszkac gdzie indziej. miasto ladne zadbane i czyste, wiadomo zdarzaja sie gorsze miejsca ale ogolnie wielki pozytyw!! troche sie najezdzilam po polsce i z czystym sumieniem to mowie, walbrzych jest straszny, opole tez pozostawia wiele do zyczenia, lodz szkoda gadac. i nie moiwe tego tylko dlatego ze tu mieszkam ale tak jest. pozdrawiam wszystkich umeczonych upalami:D

Gość ojjj tak
poznan jest fajny:)

Gość onm bbhj
Nisko - woj. podkarpackie spokojna miescina, duzo zieleni, jest gdzie na browara wyjsc, ino chłopow tu mało jest :p

Gość sen nocy upalnej
w Bydgoszczy byłam parę razy i faktycznie tragedia:O same blokowiska

Gość Kasiuniusiaaaaa ^^^^
Dębica- (woj podkarpackie) - mała miścina ale się rozwija :) mimo iż jest malutka jest kilka firmowych sklepów , basen kryty i sportowy budują nam aquapark :) miasto dość zadbane :)

Gość Smierdzący kapeć>>>
Kielce- Piękne miasto :) duży nowy stadion , w budowie 2 nowe galerie ... centrum miasta bardzo zadbane :) z dnia na dzien coraz piękniejsze :)

Mnie nie przeszkadzają restauracje, choć rzeczywiście o braciach krążą różne legendy. Ja do Wałów mam po prostu sentyment, kojarzą mi się z miejscem wagarowania czyli zamierzchłe czasy;) Do tej pory lubie tam łazić, mają wg mnie swój urok

Fakt - picie pifka pod Centaurem;) Ale Bracia G. monopolizują Szczecin:( Ponoć nawet Kosmos kupili, ale nic nie mogą z nim zrobić, bo to ponoć zabytek:p

Gość sen nocy upalnej
piszcie ludziki bo fajny temat:)

Lublin pasuje mi to miasto, nie dziura i nie za wielkie, 400 tys ludzi, ładne osiedla, zarośnięte stare i katalogowe nowe, klimatyczna starówka, deptak z firmowymi sklepami, na obrzeżach hipermarkety, na osiedlach uliczki handlowe minusy: mało zieleni w centrum, zapaść komunikacyjna wewnątrz i na zewnątrz, miejscami brud

Gość sen nocy upalnej
Ewa a pochodzisz z Lublina czy się przeprowadziłaś?

Gość fajansiarz
Oblubienica i lilaskaj Byłem niedawno w Szczecinie i zrobił na mnie bardzo duże wrażenie - piękne miasto, przede wszystkim super architektura i dużo zieleni.

Gość marta grzechu warta...
wejherowo - ładne , kaszubskie miasto na pomorzu , moim zdaniem ma swoje uroki , mieszkac tez się da miłe:)

Gość kosiarcia
Ostrów WIelkopolski! Stolica całej Polski :P małe, 100tysięczne przytulne miasto z zajebistą wiarą i całkiem niezłymi klubami. Piaski Strzygliczka oblegane codziennie przez wszystkie pobliskie miasta i miasteczka. OSW RLZ! :D

Gość a ja z zamościa jestem
i stwierdzam że to dziura jest przez "ó" zamknięte xD:P

Gość kolaelastyka
a w lubuskim bez zmiany - Falubaz pany! Zielona Góra tylko i wyłącznie. I Love This City xD

Gość marta grzechu warta...
zielona góra? fajna eee mieszkałam tam dwa lata mam inne zdanie .

Gość kolaelastyka
a bo nie znasz tego miasta od tej dobrej strony :D Falubaz i tylko Falubaz :D