Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka wszystkim_

Z jakiego jestescie miasta i co o nim sądzicie?

Polecane posty

Miss_Suchego_Podkoszulka a która okolica???? mieszkalam w zwierzyńcu do niedawna :)

Kielce " Kielce- Piękne miasto duży nowy stadion , w budowie 2 nowe galerie ... centrum miasta bardzo zadbane z dnia na dzien coraz piękniejsze " :) być w Londynie i nie zobaczyć Big Bena, być w Paryżu i nie zobaczyć Wieży Eiffla to tak jak być w Kielcach i nie dostać wpierdolu :D

Gość kosiarcia
E kolaelastyka!! Ovia & Flbz . yeeeeee! xD

Gość marta grzechu warta...
oj uwierz że tam nie ma dobrych stron .. nuda , nuda , nuda nawet te winobranie to nuda !

Gość kolaelastyka
oo witamy Ostrovie :D

Gość czapka z nutrii
piździejewo zadupie jakich wiele

Gość witabuenocitrin
Gdańsk - magiczne miasto którego przedstawiać nie trzeba.

Gość kolaelastyka
A ja mieszkam odo utrodzenia, mam 22 lata i złych skojarzeń nie mam z Zielonką

Gość PENEl&opka
GDYNIA NAJMŁODSZE I NAJPIĘKNIEJSZE POLSKIE MIASTO

ja nie mieszkam w zamościu ale tam bywam :) ładne miasto ale dla mieszkańców nudne w sumie nic tam nie ma. co do roztocza była w tamtym roku pierwszy raz na Szumach. piękne miejsce :)

Gość kosiarcia
oo zazdroszcze teraz tym z nad morza :P .. mi pozostają miastowe piaski :P

Gość marta grzechu warta...
no to sie wypowiem o ZIELONEJ GÓRRZE BO 2 LATA TAM MIESZKAŁAM I CHODZIŁAM DO MEDYKA 1. wieje tam nuda , falubaz jest tam tylko i o niczym innym tam nie mówią i nie potrafią się zachowywac nawet przyzwoicie na stadionach 2. nie ma szału jesli chodzi o sklepy , gdyby nie ten focus park to by tam juz nic nie było 3. zle rozplanowane autobusy miejskie katastrofa! 4. podobalo mi sie tyl.ko moje osiedle bo bylo na uboczu i zielone. oooo.

Gość mam tu dwa czarne nicki
Tarnów. Miasto ktorym wygodnie sie zyje, miasto niewielkie wiec korki tez, jest gdzie wyjsc wieczorem, wiekszosc markowych sklepow tu mamy i lada chwila otworza druga galerię, nie wiem kto w nich bedzie kupował, ale są ;)

Gość kosiarcia
Marta - wiara z Zielonogórskiego stadionu jest najbardziej wporządku. [nie wliczając nas skromnie mówiąc :classic_cool: ] :P Kibice to spoko wiara !! Ostrów i zielona jeśli chodzi o speedway od zawsze sa razem i nigdy nie było sporów. Nie wiem jak miasto ale wiara zajebista :D

Gość Środa Wlkp
Środa Wlkp nie cierpie tego miasta to tzw. duża Wieś marketów nasrane na każdej ulicy, bloki zaniedbane nie ocieplone syf na mieście burmistrz same fontanny stawia ,a porządnych chodników i ulic brak:( zero rozrywki około 30 km od Poznania. Poznań wspaniałe miasto

Gość czere....
Lublin - najgorsza dziura w Polsce ! Osiedla okropne,albo stare gierkowskie,tak zadrzewione,ze ciemno w mieszkaniach.Nowe osiedla na zadupiu,korki,syf.Studenci ratuja to miasto bo juz dawno wszyscy by uciekli.Deptak-stare sklepy,starówka-dluga,waska,beznadziejna.Życie toczy sie kolo Plazy (galerianek ci u nas dostatek).Nikt nie dba o to miasto,lubelszczyzne sie omija szerokim łukiem ( w koncu dba o nas Palikot )Drogi tragiczne,bezrobocie,ludzie biedni - czatuja tylko na okazje w marketach. Mam nadzieje,ze dobry los pozwoli mi sie przeprowadzic z tej wiochy.

przejść się po zamościu owszem można. ale skąd dokąd ?? ze starego na nowe miasto i z powrotem ?? :))) przecież poza tymi 2 miejscami co prawda ładnymi nic więcej tam nie ma :) no chyba że rotunda :)

Gość Środa Wlkp
same pierduśnice w tym mieście. Złodzieje,penerstwo ludzie gacie na podwórzach wywieszają. Pracy brak.... normalnej pracy

Gość gbtbthbt
skoncz już z tą wiarą bo sie tego czytać nie da;| ja obecnie mieszkam we Wrocku. I nie zgadzam się z wypowiedziami, że przereklamowane, cóż jest taki typ ludzi, którym nie dogodzisz:)

Gość memento mori
Gdańsk . historyczne , miasto z tradycjami piękny stary rynek , ulica długa wspaniałe widoki ogromne centra handlowe magnez na turystów po prostu moje miasto!

Gość _polak_
Włocławek. Raczej male miasto- 120tys ludzi. Ostatnio sie troche rozkrecilo bo centrum handlowe otworzyli. A oprocz tego z atrakcji to mecze Anwilu, dyskoteka tez taka w miare, kilka mniejszych klubow, kilka jezior w poblizu wiec w wakacje nie trzeba sie kisic caly czas w domu. I z zalet to chyba tyle. Centrum miasta takie ze czy za dnia czy wieczorem moze dostac wipe*dol za nic, pelno dresow. Ogolnie nie podoba mi sie tu za bardzo, ale napewno lepiej tu niz w jakims innym mniejszym miescie

Gość do Smierdzący kapeć>>>
podpisuje się rękami i nogami pod tym co piszesz, Kielce zaczynają nowe życie, choć pod wzgledem lokali, czy klubów już nie jest tak wesoło.

WEJHEROWO pięknie położone miasto na kaszubach woj. pomorskie , niedaleko bałtyk , rzut beretem do Trójmiasta. bardzo mi się podoba , urodziłam sie tu i nie wyobrazam sobie życia gdzie indziej . ma swój urok , przepiekny deptak i kalwarię , sklepy też ok mogło by ich byc więcej , zadbane ( w miarę) . polecam :)

Gość arrleta
Lubin - dziura w rynku i same supermarkety :O

Gość 1,5 dziecko dostaje wpierdol?
Lubin to koło Wrocka?

Gość Tylko , żeby tej
Ostróda , co sądze ? Słonecznie się zrobiło przez dziwki w szkołach . :O