Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++++++++++++++++++++

Nie mam gdzie poznac faceta:(

Polecane posty

Gość hbdjsn d
hahahah tego maila podaje zawsze opierdziane gacie :D :D

Gość Hiligooo
jestes atrakcyjna..? prosze cie.. nie oklamuj siebie i nas kazdy wie ze z ciebie pasztet inaczje bys tu nie pisala tak desperackich postów

Gość Kwokastarakwoka
co innego miec powodzenie a co innego..spotkac odpowiedniego partnera to po pierwsze po drugie, sorry ale kazda laska ma powodzenie na sympatii, no prawie:P ja mojego sama sobie najpierw wyszukałam tych którzy mi sie podobaja..pododawałam do ulubionych, on sie do mnie odezwał a ja aktywowąłam konto i odpisałam..sama sobie wyszukałam i dobrze bo takt by mnie nie znalazł

Kwokastarakwoka no pisze ze mialam powodzenie:)ale nie trafilam wsrod nich na takiego ktory by sie mnie tez podobal:)poza tym to tez zalezy od rejonu....jak wchodze np.na mazowieckie to fajni są...a tu w wlkp.:-o

Gość zawsze szczera dziewczyna
wiesz co? wydaje mi się że jestes desperatka i szukasz go na silę, piszesz że masz konto na randkach ale nikt ci nie odpowiada, to nie sklep z bizuterią, a do tego jestes z dużego miasta, poprostu nie szukaj na silę i tyle, sam się zjawi, ja miałam podobnie,również atrakcyjna ale sama,bo moi adoratorzy nie podobali mi się, ale nie zastanawiałam się jak znaleźć faceta, nie szukałam, jedna scieżka praca-dom, malutkie miasteczko gdzie każdy zna kazdego a facet znalazł mnie w moim własnym domu,przychodził w gości do sasiadów,potem było dzieńdobry, potem kawki i ....jest ot tak bez szukania na siłę,zmień podejście

juz nie mam konta od paru miesięcy:) pewnie masz racje choc ja nie szukam na siłe...tylko wlasnie boje sie ze nie poznam nikogo bo nie mam gdzie:-o a mieszkam pod Poznaniem...

agent_provocateur---no wlasnie tez sie zastanwiam czy to ma sens skoro 21,12.2012 zginiemy:D mam 24lata:)

nie podchodzą bo się boją...bo jak ładna to na pewno zajęta:-o takie jest wasze dziadoskie myslenie:-o

spadam na inny topik a autorce radze podchodzic do facetów którzy sie jej podobają i zagadywac

hahaha powinny być takie gumki na rękę powiedzmy czerwone dla singli. ;) zrób sobie koszulkę, jestem singielką, poznam faceta i po problemie.

Agencie myslalam o tym,ale nie bede robic z siebie kretynki hehe Looooser--do mnie widocznie nie podszedles:(

tak czy siak obciach:D

jaka Ty negatywnie nastawiona jesteś. to już chyba wiem, dlaczego sama jesteś, pomimo atrakcyjności. ;) pomyśl jak będziesz wnukom opowiadać, jak to babcia w oryginalny sposób dziadka poznała. ;) :D :D

hehe dobre z tym dekoltem:D Nie dam foty bo jeszcze mnie ktos rozpozna:)Pracuje w państwówce wiec wole nie ryzykowac:P

a do mnie przyszedł do pracy mój facet :) do państwówki budżetówki :) już ponad 3 lata razem :) inaczej nie wiem czy bym jakiegoś spotkała, bo ja nie z tych co same zagadują i noszą koszulki z napisami, ale dekolt owszem:)

do mnie to przyjdzie chyba kurier :P

hehe chciałabym:(