Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem, ze guzik wiem

Cień drugiej kreski

Polecane posty

Gość wiem, ze guzik wiem

Zrobiłam test. Jedna krecha ta próbna wyszła gruba i różowa, a ta druga to jak cień tylko. Nie wiem czy to jest to miejsce na kreskę czy sama kreska, ale co patrze na test to widzę to 2 kreskę bez jakiegoś strasznego wpatrywania się. Okres mi się już 2 dni spóźnia, innych objawów nie mam. Wiem, że muszę zrobić jutro inny test. Ten miałam jakiś Amil. Co myślicie? Bo ja już nic nie wiem.

Tez tak mialam, wiec w ten sam dzien kupilam test z takimi kropeczkami....2 mialy wskazywac ciaze i udalo sie;)

Gość wiem, ze guzik wiem
Ja dziś już nie mam jak kupić bo chce zrobić z porannego moczu bo jest pewniejszy więc jutro zrobię. Raz jak patrze na ten test to sobie myślę że to tylko to miejsce na test oznaczone, ale z drugiej strony to czy to miejsce byłoby lekko różowawe i widać je byłoby nawet przy lekko oddalonym teście?

aha co do pewnosci, ja zrobilam 3 testy jednego dnia:D Rano jeden z niewyrazna kreska, popoludniu drugi z kropkami, a na wieczor dla upewniena sie jeszcze jeden z kropkami:D Taka bylam, niecierpliwa, musialam JUZ wiedziec;)

Gość wiem, ze guzik wiem
na zdjęciach nic nie wychodzi tylko ta jedna. nie widać wcale tego cienia. Może to znaczy, ze go tam nie ma :( Sama już nie wiem :(

Gość gość
Powtórz test za 6 dni ale według mnie to ciąża tylko wczesna stąd kreska jaśniejsza :)

no moze:( nie poddawaj sie, nie tym to kolejnym razem;) A moze jest jeszcze zbyt wczesnie na test;)

ja miałam tak samo ale ta 2 kreska była wogóle prawie niewidoczna i też myślałam że tak ma być poprostu ale po 2 dniach powtórzyłam test i juz była wyraźna 2 kreseczka :) Więc musisz jutro powtórzyć test i myślę że będą 2 krechy.

Gość Taka mała kaferianka
No widzisz to obydwie mamy nie pewną sytuację ajj

Moja niewyraźna kreseczka skończyła niedawno dwa lata :)

Gość wiem, ze guzik wiem
Dzięki wam bardzo za pocieszenie. Jutro powtórzę test tylko kupie bardziej czuły bo ten był 20. Może znajdę gdzieś 10. Czekam, aż mąż wróci z pracy i mi powie czy on coś widzi. Chyba, ze wcześniej okres dostanę z tych nerwów. :-o

Gość wiem, ze guzik wiem
Jest 2 godz po zrobieniu testu. Wiem, ze powinnam wyrzucić ale chciałam mężowi pokazać. Patrzę a ta druga kreska tak ściemniała że ją z daleka już widać. Co o tym myśleć?

Gość czy ktos sie jeszcze wypowie
no to pewnie ciaza, ale i tak powtozz test;)

Gość wiem, ze guzik wiem
wiem wiem na pewno powtórzę ale tak się cieszę :) 11 miesięcy i wreszcie się udało, chyba :)

Gość ala ma kotaa
Wydaje mi się, że test jest pozytywny. Też tak miałam i teraz jestem w 12tc :) A jakiej firmy był test? Bo wiem, że bobotest często kłamie i często są te dwie krechy a ciązy nie ma...

Gość wiem, ze guzik wiem
Amil. Mnie nigdy nie wyszły dwie kreski jak nie byłam w ciąży, ale różnie to bywa.

Gość ala ma kotaa
mojej przyjaciółce wyszły właśnie na tescie bobo dwie a nie była i w necie tez czytalam o nim i malo zadowolonych. Polecam quick vue.

moja druga slabiutenka kreseczka (ktorej inni nie zauwazali) skoczyla wczoraj 13mcy :P Zamiast wydawac na test idz zrob test z krwi - najbardziej wiarygodny i wszystko bedzie jasne :P A i ten test z krwi o kazdej porze dnia mozesz zrobic :P

Gość wiem, ze guzik wiem
W ciągu ostatnich 11 miesiecy byłam na becie z 6 razy. Zrobie najpierw test bo mnie już tam w tym laboratorium po imieniu wołają i aż mi wstyd. Dopiero jak będę miała pewność to zrobię betę.

A co to za wstyd? Ze chcesz miec dziecko? A poza tym co te babki to interesuje :p JA bym nie inwestowala w testy sikane bo i tak kzady sobie interpretuje jak chce :P A jak bedziesz miala peewnosc, to po co Ci robic bete? hmmm:P:P:P:P:P:P

Gość wiem, ze guzik wiem
Czy jakby to było tylko miejsce na kreskę to jak to oddalam na pól metra od siebie to dalej by było widać?

Gość wiem, ze guzik wiem
Bo termin do lekarza mam na koniec sierpnia i wcześniej nie da rady wiec jak zrobię dwa razy betę to będę wiedziała ze przyrasta i jest ok.

Nie no Twoj test juz zinterpretowalam :) U mnie byla ciaza :):) Ja tylko nie rozumiem po co Ci robic kolejny test sikany skoro i tak chcesz isc na bete :P A o pewnosci ... To wiem - ja robilam z 5 razy bete sprawdzajac czy przyrasta :)

Gość niuniulka czarnulka
Ja też dzisiał robiłam teścik Pre_test. Nie był to poranny mocz tylko troche późniejszy a kreska wyszła mi bardzo cieniutka rózowa też nie wiem co o tym myśleć. Okres powinnam dostać jutro

Gość elemorelefarfocele
niuniulka gratuluje:) Mysle ze ejstes w ciazy:)

Gość wiem, ze guzik wiem
niuniulka jak masz różowa i widoczna to pewnie ciąża moja jest ledwie różowawa, ale teraz całkiem widoczna. Wyczytałam, ze te bobo testy są bardzo czułe. Muszę sobie taki kupić i jutro zatestuję jeszcze raz.

Ja także w dniu spodziewanej miesiączki miałam cień drugiej kreski. jest więc szansa, że jestes w ciąży. Gratulacje - zacznij o siebie dbac i nie denerwuj się!! Od razu kup kwas foliowy = nawet, jesli ciąża nie wyjdzie, to Ci nie zaszkodzi. Pozdrawiam