Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicole123456

domowy sposób na bóle miesiączkowe

Polecane posty

Gość nicole123456

otóż dostałam okres w nocy i boli mnie brzuch :( nie mogę wziąć dzisiaj żadnej tabletki przeciwbólowej, bo będę pić dzisiaj alkohol. Znacie jakieś domowe sposoby na ból brzucha? Może ciepłe okłady? Albo coś innego mi pomoże?

Gość zatankowana
zrob sobie herbate a potem kubkiem pojezdzij sobie o brzuchu,ja tak robie nawet dzis,bo mnie nawala tez od rana

Gość superExtra
ojj bez tabletki ciężko, ibuprom czy coś możesz wziąć, też brałam a potem piłam alkohol. ale jak się upierasz, często mi pomaga picie mięty, i jak mogę to przesypiam ten najgorszy ból. a jak masz kota to polecam się przytulić do niego, mi zawsze to pomaga:) http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość tak i owak
A z jakiej okazji będziesz pić dzisiaj alkohol?

Gość nicole123456
spotykam się ze znajomymi, których nie widziałam od kilku lat

Gość zatankowana
fajnie masz

Gość ja też dzisiaj dostałam
ja też dzisiaj dostałam okres i boli :(

Gość tak i owak
tylko nie poplamcie fotelików

moje sposoby - orzeźwiający prysznic po wstaniu z łóżka - spacer - a jak boli strasznie niemiłosiernie to położyc się na znak i masowac brzuch, głaskac

Gość nicole123456
Niestety nie obyło się bez tabletek :O I to aż dwóch :( ból był tak silny w pewnym momencie, że nie wiedziałam co mam z soba zrobić :(

Gość wymarzona
jakie tabletki zazylas?

Gość nicole123456
2 ibupromy :O a i tak mi nie pomogły, a przynajmniej nie całkiem, bo brzuch mnie dalej troszkę boli (ale przynajmniej nie jest to ból, przy którym mam ochotę wsadzić coś sobie w zęby i gryźć, żeby odwrócić uwagę od brzucha) :O

Gość nicole123456
czuję, że o zimnym piwku ze znajomymi mogę zapomnieć :( boję się łączyć tabletki z alkoholem a może ktoś z was kiedyś pił po tabletkach przeciwbólowych? Nic wam się nie dzialo?

oj współczuje, mi pomaga tylko i wyłącznie Solpadeine tabletki musujące, nic innego. A uwierz mam takie bóle ze z domu sie nie ruszam, juz nie raz w szpitalu lądowałam na zastrzyk.

nic się nie dzieje ,czesto piłam piwo po tabletkach i jakoś nic nie odczułam dziwnego,ale mówie tu o małej ilości tabletek a nie całej garści;)

Gość wymarzona
owszemzdarzylo mi sie,nic mi nie bylo bo tahletki zazylam w poludnie a alkohol spozywalam wieczorem kiedy tabletki juz nie dzialally,przeciez tabletka nie dziala 12 godz,bez przesady a w dodatku ibuprom czy apap.

Gość mala ana
jak ból jest duży to tabletki (ja bioe diclofenac) raczej nie wzbraniam sięod alkoholu, al eni ewypijam za duzó pomaga tez okład z gorącej wody na brzuch i plecy (np do plastikowej butelki albo termoforu ciepła/goraca kąpiel masaż brzucha

Gość mala ana
koleżanka poradziła zeby też przed okresem kilk adni brać sobi epo 2 nospy dziennie, ale jeszcze nie wypróbowałam

Mi nospa nie nie daje... mogę jeść te tabletki jak cukierki i zero reakcji... dlatego biorę coś przeciwbólowego i robię okład z ciepłą wodą....

Gość 4everbeauty
Masz dosyć uporczywego bólu? Pozbądź się go za pomocą plastrów PowerStrips™. To ultra-cienki zatwierdzony przez Agencję Żywności i Leków w USA (FDA) środek medyczny pierwszej klasy, który po naklejeniu na skórę ściśle do niej przylega, dzięki czemu przynosi ulgę, uśmierza ból, usuwa toksyny z organizmu oraz przyczynia się do poprawy ogólnej kondycji skóry zapewniając jej zdrowy wygląd. Efekty są niesamowite!!! Jeśli jesteś zainteresowany zakupem zapraszam do sklepu internetowego: http://4everbeauty.fgxpress.com/products-polish/powerstrips/?lang=pl na górze, po prawej stronie -> KUPOWAĆ