Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nie ktore polskie kobiety sa glupie

Polecane posty

wjaza sie z przystojnym obcokrajowcem tylko dla tego ze jest przystony i jest z i jest z innego kraju oczywiscie nie mowie to o wszystkich

Nie "nie które" a "niektóre". :) Wytykając głupotę, pomyśl jak sam wypadasz. :)

Gość sratatatatatat
ty tez jestes glupi jesli piszesz NIE KTORE

Gość Poczekaj
No i potem musisz " nazekac " :D

Prawiczku - ponawiam pytanie: po co Ci moje zdjęcie?

Gość olevajka
Ble ble haha nie jestes osamotniony/na ja jestem chodzaca bledowa ksiega ortografi haha wiec nie pekaj choc zakladamy nowa ksiege-ksiega bykow- pozdro a co do tematu to poniekad sie zgadzam z toba od paru lat mieszkam w itali wiec swoje widzialam niejedno wiem jak to dziala

Gość a co zazdroscisz
ze wybieraja ich a nie ciebie?

no ja wiem ze mam racie bo kobiety poleca nie na charakter tylko ze jest z innego kraju i ze jest przystojny wychodza za takiego i potem cierpja ze je zle traktuje albo bije oczywiscie niektore

ja nie mam nic zeby sie wiazaly z opcokrajowcami tylko ze by patrzyly nie tylko na to ze jest opcokrajawcem i jest przystojny ale tez charakter bo puzniej cierpja

Gość olevajka
haha bardzo smieszne niejeden pokemon wloski moze sobie pomarzyc ja mam to w poszanowaniu,jestem szczesliwa mezadka z cudownym czlowiekiem-polakiem- tak ze odpusc glupie docinki nie ten adres

Gość toszmaciska itlye
kazda dupa byla w stanie dac dupy jakiemus brudasowi w egipcie np.. jezeli by tam pojechala sama z kolezankami

Gość olevajka
sorki moj ostatni tekst kierowalam do osoby pom nickiem -a co zazdroscisz-

Gość całkowicie czarny kot
niektórzy polscy faceci... fuj

Gość olevajka
W rzymie mam kumpele ktora w kraju ma meza i dziecko przyjechala na tak zwane badante,na poczatku byla wierna chodzaca swietosc,ale w pewnym momecie ta swietosc zniknela nie spotykala sie z polakami jak wczesniej unikala nas kiedys ja trafilam na watykanie przectawila mi swojego chlopaka piekny dystyngowany z kasa piekne auto no jednym slowem cudenko kumpela w 7 niebie szczesliwa zapomniala ze w kraju ma rodzine,po pol roku zadzwonil fon elka blagala bym jej pomogla sie uwolnic od faceta,spotkalysmy sie ponownie ona sina chuda wycieczona,ten okaz ja katowal gnal do pracy gdzies za szymem jakas jego plantacja,tak pomoglam jej bilet i do autokaru do meza nic wiecej zrobic nie moglam taki mam przyklad z pierwszej reki,tym pachnie kasa dobrobyt i okaz facet-oczywiscie podkreslam nie wszyscy tacy sa,to tko przyklad ktory osobiscie znam

Gość olevajka
inny przyklad co do pomazancow typu arabow,ukrainka ladna laska po 30stce,roksana zakochana w pomazancu,no tak piekny cera ciemna zbudowany oko samo lgnelo by podziwiac,roksana zakochana,no ok milosc dla ludzi,ale ten jej okaz wciagna ja w swiat swoich ich religi i tak dalej,roksana zero wlasnego zdania zero ubran jak to lubimy,dekoldy,mini,opiete ciuszki,i oczywiscie ona miala makijaz w postaci siniakow pod oczami,ech durnota

Gość roki rd
a ja mam meza Albanczyka, juz prawie 6 lat i nie cierpie i nie narzekam ze mnie zle traktuje:D i nie mam siniakow,:D itd itp:D

Gość roki rd
a to od razu odpowiem - nie nie jestem gruba, :D tzn w tej chwili tak bo jestem w 6 miesiacu ciazy;)

Gość olevajka
ble ble a najbardziej mnie smieszy i do furi doprowadza ze takie osoby w kraju do rodziny znajomych mowia jak to tu sie cudnie maja jakie to szczesciary jak to im sie powiodlo a tamci wierza bo niewidza jak to tu wyglada jakie te kobiety dramaty maja by tylko w kraju udowodnic ze pana boga za nogi chwycily,by kumpele w kraju im zazdroscily,a co poniektore naprawde cierpia by tam cos udowodnic ,dobra koniec znikam mam pracke pozdrawiam

Gość roki rd
mowie za siebie:) ja nie cierpie;) jest mi bardzo dobrze, dlaczego mam klamac ze jest mi zle?? po co?? skoro jest mi dobrze:) zreszta..:D

Gość olevajka
roki podkreslilam tam gdzies ze to tylko przyklady,i nie mowie ze tak wszyscy maja,ja mowie o przykladach ktore poznalam,nie pije do wszystkich-to tak nawiasem dodaje by nie bylo niejasnosci

"Prawiczku - ponawiam pytanie: po co Ci moje zdjęcie?" Bo czuję, że ładna jesteś. Brum jest najładniejsza! Witaj Brum, Kariatydo chyżo noga.

Gość roki rd
ok;) i zgadzam sie z wami co do niektorych przypadkow, mnie akurat raza zwiazki Pakistansko-Polskie.. za duzo sie naogladalam..