Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

mam do was pytanie? moze sie wydac głupie

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

jedziemy z moim facetem w góry oboje nie mamy auta jedziemy pociagiem mieszkamy jakis tam kawałek drogi od siebie z 15 minut tramwajem.. i mam pytanie czy jadac razem na dworzec powinnien po mnie wpasc z bagazami..i dopiero jechac na dworzec czy spotkac sie na dworcu..dodam ze on ma blizej od siebie na dworzec

a po co ma do Ciebie wpadać z bagażami? przecież i tak on będzie musiał nieść swoje, więc Twoich już nie da rady zabrać, logiczne... I tak i tak będziesz musiała je sama taszczyć.

Gość rzeczywiscie glupie
po co ma do Ciebie jeszcze podjezdzac, jezeli ma blizej zeby jeszcze Tobie bagaz nosil oprocz swojego? ????????????????????????????????

Gość Kwokastarakwoka
nie chodzi o to ze ma mi pomóc dzwigac ale o to, ze moja mama mi truje ze facet powinnen po mnie przyjechac jak jechalismy na wesele razem to jego brat z zona np przyjechali po mnie najpierw bo mieszkaja blisko mnie a potem dopiero razem po niego co moja mam traktuje jako nietakt bo on powinnien po mnie przyjechac

Gość Kwokastarakwoka
ja gadke mojej mamy mam w nosie..ale tak sie zastanawiam jak to wyglada u innych par?

Gość Kwokastarakwoka
pewnie wezwe taxi jak cos bo nie mam kogo poprosic ciekawa byłam jk to jest u was

Gość chinota
On ma wychodzić z domu 40 min wcześniej, targać się ze swoimi bagażami itd, żeby ci tak po prostu towarzyszyć? Założenie piękne ale mało praktyczne. W takim razie pamiętaj że ty z kolei powinnaś być aż do ślubu dziewicą a po zmroku nie wychodzić z domu. Wtedy tradycji stanie się zadość.

Gość waranka z komodo
nie wiem jak u innych ale mój facet też zawsze po mnie przyjeżdżał - nawet kiedyś była taka sytuacja że mu powiedziałam że gdzieś tak wyjade do niego żeby nie musiał nadrabiać drogi to się nie zgodził bo wg niego nie powinno tak być

Gość dearad
autorko tematu jestes glupia

Gość Kwokastarakwoka
nie prawda

Gość Kwokastarakwoka
nieprawda :P miało byc teraz nikt mi juz nie uwierzy:D