Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedzie załoba po gejach

o lechu kaczynskim nowe fakty

Polecane posty

Po śmierci prezydenta Lecha Kaczyńskiego Europa Środkowo-Wschodnia straciła lidera Mogę także podzielić się jeszcze jedną kwestią, która wywarła na mnie olbrzymie wrażenie. Pamiętam, kiedy była dyskusja o tej tzw. konstytucji europejskiej, czyli traktacie lizbońskim, i kiedy dyskutowano o wszystkich zagadnieniach z nią związanych, to przy paru spotkaniach polsko-litewskich temu poświęconych prezydent Kaczyński mówił o tych dokumentach, cytując wręcz całe ich paragrafy z pamięci. Było wówczas widać, że jako prawnik bardzo dobrze znał te, przecież olbrzymie rozmiarami, dokumenty. Niewielu polityków w Europie przeczytało chociaż w części ten traktat, podczas gdy polski prezydent znał go niemal na pamięć. To wywarło na mnie olbrzymie wrażenie. Pokazało, że podchodzi on do tych kwestii bardzo poważnie i profesjonalnie. http://blogmedia24.pl/node/31451

Gość tak tak taaaaaaaak
Byl kartofel, nie ma kartofla, a ja na to sikam porannym moczem.

buractwo sie odezwało

Gość Kaczyńskiego oceni historia
UE w obecnym kształcie chyli się powoli, powoli ku upadkowi. Za 20-30 lat nie będzie Unii Europejskiej, taki wygenerowany sztuczny twór, olbrzymia biurokratyczna machina nie ma racji bytu. Kaczyński miał wiele racji, kiedy zawetował Traktat Lizboński i wspomnicie moje słowa, że historia oceni go dobrze jako prezydenta.

Gość tak tak taaaaaaaak
Zaciełaś się ? Po nim juz tylko kości zostały albo i nie, w dupie mamy kto i jak go oceni

Gość Kaczyńskiego oceni historia
skoro czerpiesz mądrość życiową z kafeterii, to miej sobie to w dupie :) 🖐️

Gość tak tak taaaaaaaak
A kto wyjechal z kartoflem ? no raczej nie ja.