Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa_Merry

ZMIANA WIZERUNKU!

Polecane posty

Tak, chcę zmienić wizerunek :D Może jest ktoś, kto lubi doradzać w kwestii wyglądu? Mam dzisiaj chęć do zmian, bo chcę zrobić zdjęcie do dowodu (miałam tu gdzieś temat o tym, ale chyba się zawieruszył) jutro mi przejdzie, więc muszę szybko działać bo już do końca życia będę brzydulą :classic_cool: Mam 170cm, szczupła budowa ciała, więc nie mam problemu z ubraniami, raczej na luźno się ubieram, jak gdzieś jadę na miasto czy coś, dopiero na jakieś spotkanie bardziej się staram podkreślać to i owo ;). Twarz owalna, niebieskie oczy, okulary nie z tych "cienkich", ciemno-brązowe, włosy bez grzywki, długie, szatynka, falują się przy czole, czoło wysokie. Słyszałam różne opinie, lepiej z grzywką, znowuż lepiej bez grzywki - chyba i z grzywką i bez mi pasuje, ale już się znudziłam, macie propozycje ciekawych, letnich fryzur, ale żeby za bardzo nie ścinać włosów? jakieś zdjęcia? lubię długie, ale trochę skrócić mogę. Makijaż? Jaki polecacie, żeby naturalnie wyglądał? nie lubię tapety, ale oczy przydałoby się podkreślić. Tylko, że gdy maluję czarną kreską na dole oka, to wyglądam jak kruk :O :)