Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzają mnie baby

wkurzają mnie kobiety, które poświęcą wszystko, żeby tylko ich facet był

Polecane posty

Gość wkurzają mnie baby

szczęśliwy np. nie powiedzą mu co czują, żeby go nie urazić kochają się na siłę bo on powiedział, że inaczej znajdzie sobie kochankę biorą wszystkie obowiązki na siebie bo przecież on pracuje.. a one niby nie? nosz koorva jak się jest z facetem to się jest sobą nie? ja nigdy nie udaję, mówię co myślę i nie ma między nami żadnych nieporozumień

ja nie znam takiej kobiety jaką opisałaś powyżej:P Ja mam wiele koleżanek i to raczej faceci odwalaja zawsze brudną robote zeby kobietce bylo lepiej

Gość wkurzają mnie baby
a znam pełno takich bab

Gość ddd123
nie no najlepiej żeby wszystkie były jak z***bane feministki i czuły się lepsze od facetów, bo im to się wszystko należy

Gość wkurzają mnie baby
nie mówię, że mają być feministkami ale nie mają się poświęcać dla chłopa! co to ich pan i władca?

Gość tak i owak
ja tam nie znam takich przypadków

Gość izolda1982
mnie też takie wkurzają. jestem ogólnie za partnerstwem w związku i za wolnością

w związku trzeba brać i coś od siebie dać:P żeby było po równo!:P Ja nie znam żadnej kobiety która by sie dała tak wykożystywać. Zauważyłam, że to PANOWIE teraz pracują, robią obiad, wychodzą z wózkami na spacer itp... przynajmniej w moim otoczeniu zaszły takie zmiany.

Gość wkurzają mnie baby
mam taką koleżankę, która kocha się z mężem bo on jej powiedział, że jak nie będzie to on znajdzie sobie kochankę no ja jebie! to won, wyjazd z domu ode mnie jeszcze by w ryj dostał za taki tekst

Gość tak i owak
to nie jest małżeństwo oparte na miłości

Gość mam taaaakiego kaca, że szok
ja tez nie znam takich kobiet jak w opisie

Gość izolda1982
ja takie znam ale to raczej baby ze wsi albo takie co są starsze i wyniosły z domu dogadzanie mężowi

Gość izolda1982
zazwyczaj mężowie nie szanują takich kobiet i je zdradzają albo znieważają. mam taki przykład w sąsiedztwie

Gość też mama
no cóż!!! wkurzają was? a nie sądzicie, ze są kobiety, które "usługując" mężowi się sprawdzają - jest to ich cel życia? zgadzam się, że to zacofanie, ale cóż jeden lubi Kaśkę, drugi Maryśkę. jest to sprawa indywidualna, co prawda poniżanie i wykorzystywanie nigdy niczego dobrego nie daję! ale kolezanki autorki - chyba już sie nie da zreformować, no może po tym jak mąż ją zostawi, bo skoro zawsze jest chętna "nato", to pewnie łatwa i sie puszcza1 a serio, jak któraś ze stron będzie chciała odejść to powód zawsze się znajdzie:P

Gość też mama
no cóż!!! wkurzają was? a nie sądzicie, ze są kobiety, które "usługując" mężowi się sprawdzają - jest to ich cel życia? zgadzam się, że to zacofanie, ale cóż jeden lubi Kaśkę, drugi Maryśkę. jest to sprawa indywidualna, co prawda poniżanie i wykorzystywanie nigdy niczego dobrego nie daję! ale kolezanki autorki - chyba już sie nie da zreformować, no może po tym jak mąż ją zostawi, bo skoro zawsze jest chętna "nato", to pewnie łatwa i sie puszcza1 a serio, jak któraś ze stron będzie chciała odejść to powód zawsze się znajdzie:P