Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabymm

co zrobić, żeby on bardziej okazywał mi miłość?

Polecane posty

Gość chciałabymm

Gość tak tak taaaaaaaak
nie dawaj mu dupy

Gość diabelkowa007
taki typ charakteru :):) każdy okazuje uczucia w inny sposob jedni sa romantyczni jedni nie, wola sie poprzedrzezniac i juz :)

Gość chciałabymm
i co to da?

jak nie okazuje miłości to znaczy że Cie nie kocha, albo poprostu jest skryty :P najlepiej to zacznij go olewać

Gość chciałabymm
a jak on po powrocie z pracy siedzi cały czas przy kompie i tylko od czasu do czasu na mnie spojrzy, żeby nie było, że mnie nie słucha? nie interesuje się mną w ogóle, nie zapyta co u mnie, nie przytuli..i uważa, że przecież wszystko jest ok..

Gość diabelkowa007
zartem go bierz i troche w ten sposb nacissniesz na niego , znam problem komputera niestety, wtedy mowie zamykaj to pudlo i zajmij sie swoim kociakiem, przytul pocaluj a nie :P co to ma znaczyc i wtedy sie smieje odklada go i reszte czasu mamy dla nas:)

Gość diabelkowa007
albo porozmawiaj z tym ze jest Ci przykro ze sie Toba nie interesuje że gadzety XXi wieku sa wazniejsze.

Gość chciałabymm
mówię mu to..ale codziennie nie chcę powtarzać..chciałbym, żeby on sam chciał ze mną być..

Gość diabelkowa007
Rozumiem Cie hmm... zajmij sie soba przez pare dni pomysl o przyjemnosciach dla siebie a moze wtedy zwroci uwagę na to że jednak warto okazac troche czułości , faceci z nimi zle bez nich jeszcze gorzej :D:D a jak z charakteru twarda ryba to raczej ciezko go bedzie przekonac do romantycznych historii, chociaż nawet Mój od czasu do czasu potrafi zaskoczyc:D