Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmyslrzeczyw

wkurwia mnie to ze moja dupa ma powodzenie a ja nie

Polecane posty

Gość zmyslrzeczyw

jestem z konkretna laska... i teraz tak, ona ma mnóstwo adoratorow, na kazdym kroku obok niej sa faceci z kolei ja mam zero kolezanek, doslownie nic... mam kotnakt jesli chodzi o kobiety TYLKO Z NIA kiedy ja sie nudze samemu to ona sie zabawia z innymi facetami i to mnie wkurwia i ta swiadomosc ze w razie jakbysmy sie rozstali to ona za chwile bedzie miala nowego a ja zostane sam!!

Gość waranka z komodo
ja to widzę tak - ona czuje że się boisz zostać sam i robi wszystko co jej się podoba bo Ty i tak się boisz jej przeciwstawić bo głupio myślisz że w ten sposób zatrzymasz ją przy sobie - nic bardziej mylnego. Znajdzie w końcu prawdziwego faceta który utrzyma ją w ryzach a wtedy z wielkim hukiem kopnie Cię w tyłek.

Gość zmyslyrze
jaki wniosek? kobiety to szmaty.. ktore zawsze szukaja czegos na boku, moze inaczej.. bo to faceci sa zdobywcami, wiec nie bronią sie o tak

Gość poradzi ci stworca
Kolego twoja sytuacja na pozór wydaje sie beznadziejna, ale mozna ją doskonale wykorzystac do kontr ataku !!!!!!!!!!!! Znajdz sobie choc 1 kolezanke. I wtedy kiedy ona wychodzi zabawiac sie z innymi facetami, ty oznajmij jej ze tez wychodzisz spotkac sie z kolezanką. zobaczysz jej zdziwienie i reakcje :D

Gość poradzi ci stworca
Kolego twoja sytuacja na pozór wydaje sie beznadziejna, ale mozna ją doskonale wykorzystac do kontr ataku !!!!!!!!!!!! Znajdz sobie choc 1 kolezanke. I wtedy kiedy ona wychodzi zabawiac sie z innymi facetami, ty oznajmij jej ze tez wychodzisz spotkac sie z kolezanką. zobaczysz jej zdziwienie i reakcje :D

Gość zmyslyrze
ta... znajdz sobie kolezanke, latwo powiedziec, a skad ja kurwa znajde sobie taka kolezanke? do tego atrakcyjna.. bo taka, ktora jest pasztetem to chuj mnie interesuje po drugie moja jeszcze w gescie zemsty by dala dupy jakiemus gosciowi, wiec wole nie ryzykowac takimi scenami

Gość siuuperika
dupy zawsze maja latwa.. dlatego tak czesto zdradzaja, bo wokol nich zawsze jest sporo facetow a one nie potrafia odmowic, albo zachamowac sie przed tym ktory im sie spodoba

Gość Albatro sikkkk
czyli mamy rozumiec ze jestes z nia bo nie masz znajomych? Ona ci rekompensuje towarzystwo?

Gość zmyslyrze
jestem z nia bo pragne kobiety, pragne sexu.. pragne bliskosci ona mnie maxymalnie podnieca sexualnie, jest bardzo dobra kobieta chodzi mi tylko o to, ze ja po za nią NIE MAM NIKOGO a ona ma mnostwo znajomych i w razie ewentualego rozstania ona za chwile kogos bedzie miala a ja mega dołek samotny

Gość a ja z drugiej strony
Ja byłam z takim facetem, który w koło miał pełno koleżanek. Ja kolegów prawie żadnych, nie szukałam ich nawet, na pierwszym miejscu był on. Ale on lubił być adorowany. Nie wytrzymałam tego długo, rozstałam sie a on niby tak kochał a po niedługim czasie już ponoć kręci z inną. Tacy chyba sie nigdy nie zmienią.:/

Gość zazdrosnica taka
skoro piszesz o niej dupa a nie dziewczyna, kobieta, partnerka, ukochana, to dobrze że ma powodzenie u innych,może przejrzy na oczy i cię kopnie w sam srodek! mój facet jest taki sobie,przeciętny mówię o nim brzydki trol, ja jestm ładniutka i mam mnóstwo adoratorów wokół ale nigdy nie dał mi odczuć że jest zazdrosny bo wie że go kocham i szczyci się tym że inni mu zazdroszczą takiej dziewczyny, gdyby powiedział o mnie moja dupa nie byłoby zmiłuj się tylko dostałby kopa na dowidzenia

Gość też bym ci dała 26-27 lat
zazdrośnica, masz 100 % racji - popieram. Jak można o ukochanej kobiecie (podobno) mówić per doopa ? :O Co za patałach. Oby sobie innego znalazła. Mam nadzieję, że już szuka ;)

Gość Tomasz

Witam,

Mnie osobiście, jako 18 latka też to nęka.

Owa osoba pokaże co nie co i ma powodzenie, a ja nie pokazuje niczego i nie mam powodzenia.

Pozdrawiam, Tomek

Gość Sombrero

Ziomus baby tylko kasa. Obejrzyj Scarface'a to zrozumiesz. Jesli bedziesz biedny czy normalny zrobia z ciebie pajaca. W innym przypadku nie jedna to inna bedzie lizac klejnoty. Cala prawda o zyciu w XXI wieku.

Gość Sombrero

O rany  slowo dooopa to taka masakra ze nie wiem. A same to taki gnój ze sedna sie nie doszukasz. Faceci sa 100 razy porzsdniejsi od wspolczesnych kobiet. Wynika to tez z tego ze te ladne (srednie) maja latwy i nieograniczony wybor.