Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taaaakiego kaca, że szok

To już jest ogromna przesada.

Polecane posty

Wczoraj wypiłam 3 piwa i nie dość, że się tym upiłam, to jeszcze po przebudzeniu przejawiałam oznaki upicia. Teraz mam takiego kaca, że sobie nawet tego nie wyobrażacie. Czuję się jakby to były moje ostatnie chwile życia:O

ja rzycialam wszystkie uzywki lacznie z alkoholem...zostala mi jeszcze tylko kafeteria:-D

Gość wymarzona
piwo to ohyda a w dodatku w wiekszej ilosci przy upalach dziala jak utrwalacz,to najgorszy trunek jakimmozna sie upic,a na drugi dzien ten posmak w ustach bleeee,obrzydliwe,nigdy nie lubilam i nie lubie piwa.

też muszę rzucić ten alkohol, bo to już jest przesada. Jeszcze trochę a wykończę się na kaca :O Owoców niestety chyba nie mam i nie mam siły iść do sklepu. Głowa mi pęka.. A na warzywa nie mogę jakoś patrzeć. Ściąga mnie na wymioty :O

z piwem jest tak jak z oliwkami. Trzeba się z tym oswoić, aby polubić

Nic nie dam rady zjeść/wypić bo mi nie dobrze :O Jedyne na co mam ochotę to na kostkę lodu, ale nie mam niestety woreczków na lód :( :( :( A do sklepu jak już wspominałam to nie dam rady się ruszyć.

Gość wymarzona
wellness- ja na odwrot,jak bylam mala smkowalo mi wszystko co mialo procenty ale z wiekiem smak mi sie wyrobil i oprocz piwa moge wypic wszelkie inne alkohole.