Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaaa

Krwawienie w ciąży

Polecane posty

Gość kokaaa

Mam problem. Jestem w ciąży i od tygodnia mam silne krwawienie. Nie wiem czym moze to być spowodowane. Dodam że nie mam bólu brzucha

Gość mały pływak
Tydzień silne krwawienia i nie byłaś u lekarza? :-o

Gość kokaaa
Byłam ale ma urlop;/

przy krwawieniu zamiast do lekarza to od razu na izbę przyjęć do szpitala

Gość kokaaa
6 tydzien

Gość jesoooooo
dziewczyno od tygodnia krwawisz i nie pojechałaś do szpitala?????????????? :O

no... to mi wygląda na poronienie :x ale lepiej jedz do szpitala, tam Ci powiedza co i jak.

w 6 tygodniu, tydzień krwawienia, możliwe, że już poroniłaś... sorry za szczerość, ale w 6 tyg. delikatnie plamiłam, od razu pojechalam do gina, dostałam tabletki na podtrzymanie i od 3 tygodni leże plackiem, bo nie wolno mi się przemęczać. Podkreślam, że ja lekko plamiłam!! Boli cię krzyż?

ja jak zobaczyłam plamkę krwi na bieliznie w 5 tc, zaraz pojechałam do szpitala i dostałam luteine na podtrzymanie :x

Gość tez mysle
ze to poronienie,to wczesna ciaza podbrzusze wcale nie musi bolec,ja jedna ciaze poronilam w 7tc i tez mialam tylko krwawienie dosyc mocne taka przedluzajaca sie miesiaczka :( druga ciaze poronilam w 11tc.i to juz byla masakra :(

Gość kokaaa
Macie racje jade do szpitala. Dzieki za pomoc

Gość jesoooooo
ja podobnie jak 'agentka' w 6tc trochę plamiłam, pojechałam do szpitala, lekarz zrobił usg, pobrali krew na badania, dostałam leki i przeleżałam 4 dni w szpitalu, a potem 3 tygodnie leżałam w domu :/ nie wiem na co ty czekasz, że samo przejdzie?

jesoooo i co było dalej w twoim przypadku? ja w pon. mam wizyte i ciekawi mnie jak długo jeszcze przyjdzie mi leżec

jesoooo i co było dalej w twoim przypadku? ja w pon. mam wizyte i ciekawi mnie jak długo jeszcze przyjdzie mi leżec

blue c. - napisz coś więcej? z jakiego powodu była zagrożona? i od którego tygodnia? chciałabym wrócić do pracy ale nie wiem czy to wgóle realne?!

Gość jesoooooo
agentko - plamienie ustało, aktualnie jestem w 18tc :) leki biorę nadal, no i muszę na siebie uważać, ale najważniejsze że już czuję mojego maluszka :)

aż do 39 ;) na początkzygała cały rożeku miałam luteinę i duphaston, potem w 20 tygodniu nagle zaczęła mi się skracać szyjka, miałam rozwarcie, to założyli mi pessar. I normalnie pracowałam, tylko, że się nie przemęczałam i nie denerwowałam.

blue c. - mi lekarz póki co każe leżeć, do pracy nie pozwolił chodzić :( Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze się skończyło :)

to musisz słuchać. No dzidzia jest najważniejsza :) uważaj na siebie.. ale jak teraz jestes pod opieka lekarska i masz reke na pulsie to raczej nie powinno sie nic dziac..

Blue c. - od plamienia minęły 3 tygodnie, mam nadzieję, że największe zagrożenie już minęło. Masz rację, dzidzia najważniejsza, dzięki za miłe słowa :)

do 12tc pewnie bd musiała leżeć, a potem pewnie bedzie lepiej.. potem za to sa inne zagroznia, np zagrozenie, ze sie obudzi ;) zagrozenie płaczem ;)

Cześć dziewczyny! Czytając pomyślałam, że dobrze, ze możemy sie sobie pozwierzac i jednoczesnie pomagać. Jestem w 8 tyg. ciąży. na ostatniej wizycie lekarz stwierdził, że odklej sie kosmówka. nie miałam żadnych boli ani plamień. Od razu zaczęłam brac Duphaston i musze leżec. Boję się...To leżenie nie jest takie proste przy moim 3 letnim synku. kiedy z nim chodziłam w ciąży równiez brałam przez 9 m-cy duphaston i leżałam, bylo warto. synus urodził sie piekny i zdrowy. Tylko dzieki temu teraz sie trzymam, i mam nadzieję, że tez skonczy sie dobrze. dodam jeszcze ż epierwsza ciążę poronilam, druga przeleżalam i teraz powtórka... pozdrawiam cieplutko