Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowałam swoje dzieci

Moje dzieci zleciły pobicie!

Polecane posty

Mam dwoje 18letnich dzieci-syna i córke dowiedziałam się kilka miesięcy temu że moje dzieci zleciły kilku osobom(za flaszke wódki) pobicie jednej dziewczyny i dwóch chłopców z którymi się nie lubią i którzy nimi poniewierali(osoby z klasy), na szczęście prawnik mówił mi co i jak należy w danym przypadku postąpić. I wiecie co? moje dzieci były prawie przed sądem(jako świadkowie). Ale na szczęście nie dostali żadnego wyroku bo tamci milczeli w ich sprawie a tym którym to zlecili dostali dwa lata w zawieszeniu na 5 lat. Czy dobrze zrobiłam chroniąc swoje dzieci przed więzieniem?

Gość głupia matko dlaczego do tego
dopuściłaś? jak ty swoje dzieci wychowałaś:( Jeśli to nie prowo to jestem wkurwiona że tacy ludzie jak ty i twoje bachory chodzą po świecie.

Co ja jestem tutaj winna? to moje dzieci zleciły pobicie, nie ja. Ja tylko zrobiłam co w mojej mocy by uratować je przed więzieniem, nawet płaciłam tym zbirom(przez prawnika) by nie wygadali się że moje dzieci miały coś z tym wspólnego. Zrobiłam to co każda matka zrobiłaby na moim miejscu.

Gość Zdziwiony2010
To musi być prowokacja...

Prawda! Moje dzieci źle zrobiły ale były również dręczone przez tamtych osobników, musiały się jakoś bronic, chociaż nie popieram tego co zrobiły.

prowokacja nie wierze ze sa matki ktore wychowuja dzieic na zbirow i potem jeszcze akceptuja takie zchowania ratujac z opresji pomagajac uciec od odpowiedzialnosci i konsekwencji

Trzeci taki sam temat jebnięta matka:O uważam cię za kurwe, zdychaj szmato i twój kurewski pomiot.