Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uratowałam swoje dzieci

Moje dzieci zleciły pobicie!

Polecane posty

Gość ale pojebane kobiety tutaj pis
zą.

Gość a ja widze to inaczej
głupota matek nie zna granic.

Gość fsadg
Odważne masz dzieci. Sama jesteś odważna. Ja bym tak nigdy nie zrobiła.

Gość jak ci nie wstyd kobieto
kawał kurwy jesteś autorko.

Gość urjujrju
U mnie na osiedlu też była taka sama patologia jak autorka i jej dzieci. Te dzieci tylko chodziły i patrzyły co by tu na diabła zrobić. Mamuśka na głowie stawała aby ich zawsze wybronić. W końcu doszło do tego że latała po ludziach i napominała co kto ma mówić i jeszcze sugerowała że wszyscy mają sie dostosować bo inaczej może coś się im stać.. Mamuśka w końcu skończyła w więzieniu za składanie fałszywych zeznań, podrzeganie świadków do składania też fałszywych zeznań, za groźby i za świadome utrudnianie śledztwa, i za napaść na świadka tego co wyrabiały jej fasolki. Długo nie powiedziała bo zaledwie pół roku. Ale to wystarczyło aby w tym czasie jej syn dołączył też do więziennej celi a córka wylądowała w poprawczaku.

Gość do urjurju
Ciężko jest mi uwierzyć w to co mówisz. Myślałam że takie rzeczy zdarzają się tylko w kiepskich telenowelach. A oni już wyszli z tych więzień i poprawczaków czy jeszcze tam siedzą?:p

Gość urjujrju
Mamuśka wyszła. Jej syn siedzi w więzieniu jeszcze bo ma kilka wyroków na koncie, prawie człowieka zabił jadąc samochodem po pijaku bez prawka, do tego doszły mniejsze przewinienia takie jak pobicia, kradzieże, wymuszenia wiec zapewne posiedzi jeszcze trochę. Dziewczyna z poprawczaka wyszła ale jej tu nie widać. Mnie bardzo przeraża to, że ta kobita niczego sie nie nauczyła i znów będzie bronić tych swoich wypierdków, że znów będą odstawiać takie akcje. Najgorsze jest to, że zarządcy osiedla nie mają zbytnich podstaw do wyrzucenia ich. Te mieszkanie ich cały czas ktoś opłaca, zadłużenia nie mają więc dupa.

Gość do urjurju
Nie boisz sie mieszkac w takiej okolicy?

Gość uratowałaś od czego
od odpowiedzialności? to dopiero jest skrajnie nieodpowiedzialne... czyli teraz wywnioskują, że jak raz im się "upiekło" to drugi raz też, tyle, że za drugim razem może chodzic o ciebie.... jak ich wychowałaś, że się do takiego czegoś posunęli i to jeszcze za przysłowiową "flaszkę" wiesz co nie ma to jak mieszkać w zaścianku... jeśli wiesz, co to jest zaścianek........................................

Gość urjujrju
A kto to wiedział, że trafią nam się tacy sąsiedzi...? Osiedle nie stare, zaledwie w 2004r postawione. Jest ochrona, są bramy. Myślę, że nikt by się nie spodziewał, że w takim miejscu przyjdzie nam się spotkać z taką patologią. Patologią umysłową bo to nie są ludzie którzy łapią się przestępstw z powodu biedy i braku perspektyw na lepsze jutro a dlatego, że się nudzą i są głupi. Bo trzeba powiedzieć jedno, nasze osiedle jest po prostu drogie, za wielu osobami ciągną się kredyty na lata, do tego dochodzi nie mały czynsz, opłaty podstawowe.To było ostatnie miejsce gdzie sądziłam że spotkam taki ewenement.

Gość nie ma czego zalowac
gratuluje głupia matko.

Gość cudowna matka jesteś
wredna szmato:classic_cool:

Gość jeszcze tego kiedyś pożałujesz
głupia krowo.

Gość ty dzieciom zrobiłaś największ
ą krzywde jaką tylko mogłaś.

Teraz one czują się bezkarne i uważają że wszystko im wolno bo mamusia ma pieniądze i zasponsoruje każdy ich wyskok. Gratuluje tego czego się dopuściłaś:(

ale pamiętaj kara się za to nie ominie. Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.

Gość głupia koorva

Gość przed czym uratowałaś???
no właśnie???? przed czym??

przed odpowiedzialnością !:(

dlaczego to zrobiłaś:(

Gość wcc
szczerze to zrobiłaś bardzo dobrze pomyśl sobie tylko co oni mogli robic z twoimi dziecmi masz zaradne dzieci jakoś trzeba sobie radzić