Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka24

facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość michasia03
chocby po to, zeby sie posmiac

Gość 000000kkkkkkeeeeee
ojaaaa dziewucho ale ty glupia jestssss

lady babajaga narazie nie mam kiedy z nim pogadac szczerze bo nie mam z nim kontaktu itp. chcialabymm znim pogadac tak na powaznie itp.. ale narazie nie daje mi szansy..obiecałam sobie ze jak wrocimy do siebie to zmienie to co go we mnie wkurza na maxa.. a co do innej to nie wiem wlasnie...musze cos zrobic zeby z nim pogadac!

Gość michasia03
Wez jedz do niego. Ukryj sie w klatce schodowej i czekaj, az wroci. Wtedy na niego napadniesz, wyznasz milosc, on Tobie i sielana gotowa.

Gość michasia03
inaczej sie niczego nie dowiesz, a chcesz sie dowiedziec... wiec ?? :o

Gość lady babajaga
to dam ci rade ostatnia i powiem ci ze jesli tego nie posluchasz to naprawde nic juz nie zdzialasz... daj sobie na luz chociaz przez 3 dni woogle nic sie do niego nie odzywaj daj mu odsapnac niech chlopak sobie wszystko przemysli... wiesz chyba ze takim zmuszaniem go do siebie jeszcze bardziej odpychasz. wiem to sama po sobie . tez robilam duzo bledow ale po tylku nieudanych zwiazkach zmienilam calkiem podejscie i powiem ci ze skutkuje... bo ta sytuacja co teraz mam z bylym jest troche z mojej winy wiec to co innego...

Gość keatia
To napisz smsa , maila, list cokolwiek....ze nie bedziezs mu sie narzucac.....ale z racji tego ze byliscie troche razem...jakas ostatnia rozmowa wyjasniajaca ci sie nalezy.

michasia03 chcialabym sie dowiedziec tak naprawde na czym stoje.. ale pojade i co pewnie go nie ma ..przeciez nie bede jezdzic co chwile do niego.. eh.

Gość michasia03
troche sie dziwie, ze wciaz tego nie wiesz... czy w Twoim slowniku slowo "zrywam" oznacza kontynuacje zwiazku?

Gość keatia
rozumiem twoją niecerpliwosc...bo ty chcialabys zeby juzzzzzzzzzz sie ulozylo. i faktycznie tak jak poprzedniczka radzi daj mu pare dni zeby odsapnąl....bo teraz to na tej rozmowie to sie tylko poklocicie nic wiecej

keatia pisałam do niego smsy ale ma wylaczony tel...meila jego nie znam bo nigdy nie byl mi potrzebny ...gg nie ma..a listu nie bede do niego pisac ...bo wole pogadac z nim na zywo..ale narazie nie mam okazji.

michasia03 on powiedzial ze niechce zemna byc ale pozniej na drugi dzien mialam z nim kontakt i odzywal sie do mnie i powiedzial nawet ze dzis jest zajety ale jutro obiecuje sie zemna spotkac a tu nagle cala sobota cisza i teraz tez i tel wylaczony!!!! :(

Gość lady babajaga
jesli naprawde go kochasz to bez kitu daj chlopakowi czas.. wiem ze to bedzie bardzo trudne dla ciebie ale to jest jedyne wyjscie.... zajmij sie czymkolwiek zeby tylko o nim nie myslec :) i pokaz mu ze znasz swoja wartosc a wtedy i on powinien to docenic bo takim lataniem za nim to naprawde dajesz mu do zrozumienia ze...sama wiesz...

Gość michasia03
to co to moze oznaczac, ze powiedzial jedno, a zrobil drugie, tzn. wylaczyl tel.??

Gość Lazurowe Wybrzeże
Nastka, jak mnie facet zostawil to nie odezwalam ise do niego ANI RAZU Po tygodniu chcial wrocic... Powiedzialam ze musze to przemyslec, ze nie chce teraz wracac do niego, tymbardziej skoro on mnie zostawil. Tak go tym zaskoczylam, ze nie wiedzial co ma zrobic, w ciagu kilku dni dostalam 2 bukiety kwiatow, byl w stanie przyjechac 3 razy dziennie zeby zapuytac mhnie czy zmienilam zdanie, chcialam odpoczac od niego. Zaczelam go unikac, on zaczal wydzwaniac, ja nie odbieralam, to przyjechal... Wyrzucilam go z domu bo zachowywal sie jak psychiczny: mowil ze zrobi dla mnie wszystko, ze mam mu wybaczyc, zaczal bywac wszedzie tam gdzie ja, dzwoini, pisac do granic mozliwosci, prawie pobil mojego kumpla za to ze z nim rozmawiaalm a go olalam. Nastka: popelnilas blad nadgorliwosci... ten ktory wobec mnie popelnil moj facet... Powinnas byc silna tak ja ja.. Nie dzwonic, czekac az przyjedzie do Ciebie.. wtedy na spokojnie mu powiedziec ze koro Cie nie szanuje to sie zegnacie... i wtedy bys miala efekty... teraz.. .to juz nie ma sensu I... przypuszczam ze predzej zmieni nr niz sie do Ciebie odezwie. Jezeli pojedziesz do niego... Zblaznisz sie do konca a on nawet Cie nie wyslucha i powie ze jestes masochistyczna wariatka... Nie mowie tego zlosliwie Moja Droga... Chcemy Ci tu wszyscy pomoc a Ty sama sobie tortury zadajesz..

lady babajaga ale on mial przeciez czas od piatku sie zemna nie widzial ..i od wczoraj zero kontaktu wiec mysle ze powinno mu to starczyc zeby ochlonac????!!!!

Gość lady babajaga
moze az tak ma cie dosc ze zmienil numer ;/

Gość michasia03
eeeee moze mu sie tel. popsul :D a Ty od razu mowisz, ze on kontaktu unika z Toba :D skoro mowil, ze chce sie spotkac i pogadac... :o

Gość lady babajaga
no tak nie widzial sie z toba od piatku ale przez ten czas probowalas sie z nim skontaktowac. a nie powinnas. zobacz wczoraj byla sobota wiec na bank gdzies zabalowal i etraz odpoczywa pewnie. moj eks tez spi biedaczke po weekendzie wiec stwierdzilam ze dzis mu dam na luz i odezwe sie dopiero jutro ale to wieczorem bo w dzien poczekam az moze sam cos pierwszy naskrobie....

Gość lady babajaga
a poza tym c9ezko cokolwiek ci doradzic bo calej waszej wytuacji nie znam . nie wiem jaki byl wczesniej z w zwiazku z toba i wogole

Gość lady babajaga
dawaj nastka sie na gg przeniesiemy ;p :)

lady babajago wczesniej zawsze sie jakos godzilismy ale od moze 3 tyg sie nie mozemy dogadac bo on nie ma dla mnie czasu a ja kazda chwile bym z nim sedzala..klocilismy sie glownie o to ze ja mu marudzilam ze nie ma dla mnie czasu..a jego to wkurzalo i zawsze mowil ze ma dosc mojego marudzenia i czepiania sie o to...ale pewnie tez bys chciala spedzac czas z facetem a nie tylko o 21 i 22 itp..a czasami wczesniej tylko w wekend.. dlatego tak mu marudzialm ale nic zlego nigdy mu nie powiedzialam i nie zrobilam..:(

Gość Lazurowe Wybrzeże
ale Nastka nie jedz do niego, zaczekaj az sie odezwie... To ty caly czas sprawdzasz czy wlaczyl tel? Puszczasz sygnaly co jakis czas? Robi po swinsku, bo powinien z Toba porozmawiac, ale jezeli sam nie zechce to go nie zmusisz niestety..

nie pusczamy sobie syganlow ...napisala mu wczoraj sms i raport nie doszedł jeszcze wiec chyba ma dalej wylaczony tel..tak bym dostaal ze jest osiagalny w sieci czy cos..

Gość keatia
Nastka....pociesze cie ze ty nic zlego nie zrobilas.ja to bym nie marudzila , ja to bym awantury robila ze nie chce ze mna spedzac czasu........Niestety to chyba taki niedojrzaly typ jeszcze.Nie dojrzal do zwiazku dlatego tak go ciagnie do zabawy , do kumpli.......... ps a tak na marginesie zapytam ...co chcesz zmienic w sobie....??? bo jestes calkiem normalna , kazda kobieta pragnie spedzac czas z ukochanym mezczyzną, chce jego wsparcia to jest normalne ...i dojrzaly psychocznie mezczyzna chce dac to kobiecie........... Co teraz chcesz nie marudzic i widywac sie wtedy kiedy jemu sie zachce??????????/

Gość lady babajaga
25023212 moje gg :)