Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuuukuu

Wakacyjne upominki

Polecane posty

Gość akuuukuu

czy pzryjeżdzając z wakacji zawsz coś kupujecie bliskim, rodzinie, kolegom/koleżankom z pracy?? Ja dość często wyjeżdzam, nawet na 2-3 dni, w lecie w zimie albo na dłuzej, wiadomo. Zawsze przywoziłąm coś dorbnego kolezankom z pracy. Dwa razy nie pzrywiozłam bo uznałam że ni emuszę za kazdym razem. Zauważyłąm, że teraz ludize oczekują ze z kazdego wypadu bede im coś przywozić :O

Gość w1dc
nie daje, nie biore

Gość akuuukuu

Gość akuuukuu
nie przywozicie nic z wakacji?

Gość ja bym nie pożyczyła
ja przywożę, ale nie wszystkim. tylko bliskim osobom, typu najbliżsi przyjaciele, rodzina. Zazwyczaj przywożę jakieś lokalne alkohole :p ewntualnie przyprawy jak dla kogoś kto ma żyłkę do gotowania. Ale ostatnio praktykuję inny zwyczaj: po powrocie z wyjazdu (a jeżdżę raczej w dość egzotyczne i rzadko przez większość ludzi uczęszczane miejsca) organizujemy z mężem kolację dla najbliższych, podajemy dania z regionu który odwiedziliśmy, alkohole stamtąd itp.

Gość akuuukuu
ja przywoze ludziom z pracy, 3, 4 osobom ale czasem wydaje sporo kasy a ze wyjezdzam czesto (weekendowo) to....:P Nawet jadac na narty w zimie przywoze oscypki, zawsze czegośc oczekują.... ja jakoś nigdy nieczego niedostałam od ludzi z pracy :(

Gość ja bym nie pożyczyła
to nie przywoź im. My zawsze przywoziliśmy jednemu bliższemu kumplowi, ale on nigdy nie wyjeżdżał. W końcu raz wyjechał i nic nie przywiózł, więc my jemu następnym razem też nie :p Za to kolega M. z pracy zawsze mu przywozi piwo z lokalnych browarów, więc my jemu też. Tak to jakoś działa, ja nie reaguję na głupie i chamskie teksty typu "nic nam nie przywiozłaś?" jeśli wygłaszają je osoby, które same nigdy nic nie przywożą. U mojego M. w pracy jest kilka osób, które jak wracają z jakiejś podróży zagranicznej, przywożą jakieś miejscowe smakołyki po prostu częstują wszystkich w pracy. A niektórzy nic nie przywożą, ale nikt się nie upomina.

Gość akuuukuu
ie to----ostatnio 2 razy nic nie przywiozłam i usłyszłam ----nic nam nie przywiozłas?? :P Kurcze, a czasem mam wrazenie ze oczekują na to, ze uwazają ze jak jad eto musze, ze jak jade to mam kase itd. Mam, dla siebie :) Nie widząc odzewu z niczyjej strony chyba przestane zupełnie przywozić bo odnosi to odwrotny skutek (zazdrość o wujazdy). Jedynie najbliższej jedenj kolezance ;)