Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilona 23

Pomóżcie mi !!!

Polecane posty

Witam! Chciałam się poradzić w sprawie mojego męża. Otóż ma on Wnętrostwo czyli jedno jądro nie zstąpiło mu do moszny. Ma on 27 lat i nie chce podjąć się leczenia , w jego przypadku to raczej już operacji usunięcia tego jądra. Ponieważ wyczytałam że takie jądro jest narażone większym ryzykiem wystąpienia raka martwię się o niego. Mąż twierdził że jest bezpłodny lub jego płodność jest zmniejszona lecz mamy 4 letniego syna. Chciałam się Was poradzić czy teraz z czasem możemy mieć problemy z staraniem się o drugie dziecko? Czy te niezstąpione jądro produkuje plemniki? czy tylko te zdrowe ? Czy zapłodnienie może dojść z jądra chorego? I czy nie będzie to ingerowało w zdrowie dziecka. Czyli czy dziecko będzie zdrowe dodam że nasz synek jest zdrowy, ale martwię się czy następne dzieci mogą być chore jeżeli nasienie np może pochodzić z chorego jądra. Proszę o pomoc i odpowiedzi na moje pytania.

Jądro które znajduje się we wnętrzu jego ciała, nie produkuje plemników ponieważ temperatura wokół niego jest zbyt wysoka. Aczkolwiek owe jądro nie jest chore w dosłownym sensie. Plemniki pochodzą tylko z tego jądra które jest na zewnątrz. A co do płodzenia dziecka, to facet jest w najlepszej formie do tego do mniej więcej 25 roku życia. Później jest mu już coraz trudniej.

Dziękuje za rozwianie moich wątpliwości i proszę innych o wypowiadanie się na ten temat .

Dziękuje za rozwianie moich wątpliwości i proszę innych o wypowiadanie się na ten temat .

Gość andzia 1987
hej napiszcie cos w tym temacie bo mnie tez to dotyczy mam podobny problem plis kochani poózcie...