Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.jaaa

jesteście zazdrośni o swoich byłych?

Polecane posty

Gość Pytająca.jaaa

Pytanie zarówno do kobiet jak i mężczyzn. Jesteście zazdrośni o swoich byłych partnerów? Porównujecie sie z tymi, którzy/które przyszły po Was?

Gość nie jestem
byly, to byly, czas przeszly, a nie terazniejszy :P

Gość napoczatekdnia
Nie ma sobie czym glowy zawracac

Gość zazdrosnica taka
ja trochę jestem, no może nie do końca, zazdroszczę tego że mimo wielkiej miłości mielismy tak różne charaktery że nie było szans na udany związek,wieczna walka i kłótnie, czasami dzwoni, jak opowiada mi cos o swoich nowych paniach to jestem zwyczajnie o to zadrosna,no nie chorobliwie ale w srodeczku troszkę sciska :) mój były natomiast jak mnie zobaczyl z moim nowym dużo młodszym partnerem to myślałam że pęknie, wiadomo...jak jest się długo ze soba to zna się każdą minę,każdy gest, w sumie miło wiedzieć że tez mu szkoda

Gość Pytająca.jaaa
pytam bo ja 2 miesiące temu sie rozstałam, nasz kontakt się urwał bo rozstaliśmy sie w niemiłych okolicznościach. Ale wiem, że on sobie radzi znaczy że poznaje dziewczyny i pewnie niedługo będzie jakąś miał. jakoś mnie to boli że na moim miejscu będzie inna, że będzie dla niej taki miły i że to ona teraz zamieszka w jego sercu. Czy ja mam syndrom psa ogrodnika?