Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikiniiiiiii

czy taka figurka się może podobac ?

Polecane posty

Gość bikiniiiiiii

mam pytanie dotyczące mojego ciała. Mam 166 cm wzrostu i ważę 58 kg. Nie jestem więc gruba raczej szczupła. Biust mam raczej z tych małych ale uważam że pasuje do całej sylwetki. Mam jednak "troszkę brzuszka" jednak dbam o niego bardzo (robię regularnie od 6 miesięcy brzuszki! ale nie daje to zbyt wiele:( ) i tutaj moje pytanie czy kobieta taka może się podobać z figury? Dodam że mam zgrabne nogi i zadbana skórę, jest jędrna i zawsze wydepilowana gdzie trzeba. Pytam bo jadę nad morze i jednak należałoby się rozebrać...a ja się obawiam :( p.s Zdjęcia nie będę dołączać tak jak połowa kafeterii ;)

Gość jak nie dodasz zdjęcia to nikt
ci nie powie prawdy :o

To znajdź zdjęcie podobnej figury do Twojej. Po takim opisie Ci nikt nie powie prawdy.

Gość bikiniiiiiii
no ok poszukam i dam linka

Gość ooh layla
Albo podaj wymiary, też się da ocenić.

Gość bikiniiiiiii
wymiary? no dobrze... więc zacznę od góry. w Biuście mam 91 cm pod biustem 76 cm . talia 73cm, w pasie 86cm, biodra 95 cm. znalazlam jedno zdjęcie które by mniej więcej pasowało załączam go ale obiektywnie patrząc mam jednak troszku mniejszy brzuszek... http://bi.gazeta.pl/im/4/7241/z7241004O.jpg

Gość objklkfsa
cbnm

"Biust mam raczej z tych małych " no to faktycznie jak kobieta z linka, który podałaś..... Bez fotki nikt Ci nic nie jest w stanie odpowiedzieć....