Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sittweeee

praca w Holandii na wakacje

Polecane posty

Gość Sittweeee

Hej chciałabym pojechać do pracy do Holandii pracować w szklarnii przy ogórkach czy orchideach, płatność ok 6 euro za godzinę (40 godzin tygodniowo). Byłam umówiona z koleżanką ale w ostatniej chwili rozmyśliła się bo znalazła jakąś pracę za 900zł miesięcznie u siebie w mieście, jednak mi to nie wystarcza i bardzo chciałabym pojechać do Holandii ale sama się trochę boję dlatego może jest tu ktoś zainteresowany podjęciem się powyższej pracy na ok 7-8 tygodni? razem będzie raźniej i bezpieczniej, pozdrawiam :)

Gość Sittweeee
uppppppp

Gość sdsdsdas
nie oplaca sie . Moze kiedys (w 2004 roku) sie oplacalo wyjezdzac na zachod , ale teraz z pewnoscia nie .

Gość Holen-derqa
Wrzuć ogłoszenie na www.poloniusz.pl w odpowiednim dziale, a na pewno znajdziesz normalną kompankę. :)

900 zł jej wystarczy ..hehe nie no dobra jest !!!! \w huja sobie poleciała normalnie zostawiłą Cię na lodzie !!! jedz sama zajmiesz się tam pracą ,tam jest praca praca i jeszcze raz praca ! opłaca się dla osoby która by miała zarabiac śr, krajową 1.400 zł gdzie za granica śr.krajowa wynosi 4 tysiaki .., jestes młoda nie masz zadnych zoobowiązań w Polsce śmiało ruszaj !

Gość gość
jak ktoś szuka wakacji w Holandii na wakacje to warto sie rozglądnąć za jakimś sensownym i tanim dojazdem. Ja sama jezdzę z busdoholandii

Gość gość
ja jestem zainteresowana , napisz do mnie sylwi.1987@o2.pl