Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

jakie kanapeczki robicie na plaze

Polecane posty

bo ja skroilam caly chlebek k zrobilam kanapeczki pychotki z chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem. i mi maselko wsiąkło :O(:O:(

Gość na plaży człowiek się opala
pływa, spaceruje, gra w piłkę a nie obżera :(

Gość MiśkaMała
a zadnego owocuszka nie zabieras\z??

a jak będziemy glodni? ostatnio babka sprzedawala ruskie pierogi na plazy i chciala 6 zł za 5 pierogów ;(

Gość akuuukuu
nig robie kanapek na plaże :O ROzmiękłe wylewając eisę masło...bossssz w dziisejszych czasach jest tyle możliwości, można zjeśc dobry obiad a nie brac pzrysłowiowe jajo na twardo, kiełbase i pomidora w ręke i jak ruski jakis jesc! :O

Gość co tu dodawać..
swoją brzoskwinkę :)

Gość jezu ile razy jeszcze to napis
zesz?! pojanbana jakas jestes rowno!

wzięłam nektarynki i sok jabłkowy i wode bo mam kaca po wczorajszym:(

Gość akuuukuu
ni emasz 6 zł???? :O

Gość MiśkaMała
caly chlebek, nektarynki- ile bedziesz na tej plazy siedziec?? 3 dni??

Gość na plaży człowiek się opala
jak zgłodniejesz to pójdziesz jeść poza plażą!!! Picie weź a nie żarcie. Potem się dziwią wszyscy skąd tyle wielorybów na plaży... Jak można tak żreć w piachu? Jak zgłodniejesz to tylko na zdrowie ci wyjdzie

siedzialam tylko 2 godziny bo mi maselko wsiąkło i musialam wrocic do domu i zrobic nowe kanapeczki

Gość MiśkaMała
na plaży człowiek się opala - "żreć w piachu" -hahahahah, leżę :-D :-D :-D

Gość viesia
Autorka jest oblędna z tymi swoimi kanapeczkami na kazdym temacie :) A tak swoją drogą, to ja zawsze mam coś do przetracenia na plaży, bo muszę cos małego przegryźć tak co 2 h. wiec jakaś kanapkę i parę owoców zawsze zabieram. No i wodę do picia.

bo wiecie co moja ciotka zrobiła dawno temu jak jeszcze byłam młoda dziewczynka, wzięła mnie ze sobą nad staw i posmarowała sie zwykłym olejem do smażenia bo powiedziana ze taki jest najlepszy później wskoczyła do tego stawu a wokół niej było wielkie kolo tłuszczo :O Na drugi dzien chodzila z przescieradlem na glowie :)

Gość nicole123456
Ja też się kiedyś posmarowałam do opalania zwykłym olejem kujawskim... Tak jak wtedy się spaliłam, nie zapomnę nigdy. Nie mogłam nawet siedzieć, tak mnie dupa piekła. A w jednym miejscu mam nawet bliznę, tak mnie tam poparzyło.

ja jak sie opalam to smaruje sie masłem kakaowym do opalania ;) i uzywam tylko tego bo nie lubię kremów, balsamow , i te masełko do opalania jest bardzo fajne ładnie pachnie, dobrze sie rozprowadza i przyspiesza opalanie

Gość jak ona ma 3 lata
obiadek-----------> o co właściwie ci chodzi z tym żarciem?? masz stałą gastrofazę czy jak? ja lubię kanapeczki bez masełka i chlebka czyli sałatki i daję sałaty różne rodzaje, pomidory, cebulkę, pora, papryczki, ogóreczki, serek mozzarella, oliweczki i do tego sos z oliweczki ekstra werdzin i z ziołeczek z ogórdeczka z odrobineczką przypraweczek... no napisdałąm ale mnie to nieżle zmęczyło... i dalej nie kumam, obiadek o co chodzi?

Gość alefajniee
ja najlepiej lubie sie spuszczac na kanapki to lepsze niz jakikolwiec sos, goraco polecam, mniam mniam palce lizac

Gość jak ona ma 3 lata
a potem je zjadasz?

o to chodzi ze kanapeczki sa pychotka chlebek jest bardzo dobry i smaczny i mozna na z niego robic rozne kanapeczki i nakladac zdrowe kompozycje warzywne i wogole sie po tym nie tyje, Ja dobrze nie umiem gotowac i lubie robic proste dania i najlepiej wychodza mi kanapeczki ;) ps jeszcze nigdy nie dodawalam do kanapeczek serka mozzarella oliweczki, nastepnym razem zrobie z tym kanapeczki dzieki za pomysl 🌼

Gość kasik1212
A ja chyba od 5 lat nie jem żadnego pieczywa ani ziemniakow i zyje :-P

Gość jak ona ma 3 lata
to wiesz co? ja ci dam przepis na mega kanapeczki chociaż po chlebie się tyje:D ( ty masz zdrowo porąbane:D) więc bierzesz sobie chlebek i podpiekasz na chrupiąco w piekarniku czy tosterze jak jest taki miękki w środeczku i twardy na wierzcheczku to obierasz ząbeczek czosneczku i nacierasz tym chlebeczek. potem nakładasz plaster mozzarelli ale tylko z zaleweczki nie wędzonej, i przekładasz to pomidorkiem, do tego pasuje bazylia i jest zdrowe i pyszne y a ja jestem na samozwańczej diecie sałatkowej, synek je z pieczywem a ja bez. i do takich sałateczek piekę rybeczki polane cytryneczką i oliweczką Pyyycha i w ogóle się po tym nie tyje:D

Gość obiadek fuj baba
jesteś pojebana ..