Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka mlynarza

Robie kilka operacji plastycznych !

Polecane posty

Gość corka mlynarza

Podziele sie z wami, dosyc narzekania, nie jestem pasztetem, tylko zwykla dziewczyna,nic specjalnego poza duzymi ladnymi ustami, reszta przecietna. Ale od zawsze chcialam byc sliczna,jak z amerykanskich filmow o nastolatkach :) za kilka dni mam operacje nosa, potem wybielanie zebow,depilacja laserowa,odsysanie tlustych policzkow i szyi :o korekcja brody i nowe piersi :D charowalam jak wol 2 lata zagranica i mi sie nalezy :p

Gość jestem harddkorem
i tak ci to nic nie da,brzydal zawsze bedzie brzydalem

Gość zaciekawiona bardzo
jak metode depilacji wybralas( jaki laser) ? Ktore cześci ciała bedziesz depilowac i jaki koszt jest jednego zabiegu? Pytam , bo sama mam juz dosc swoich klakow , a deplacja ich depilatorem, woskiem u kosmetyczki powoduje u mnie strasznie zniszczona skore:-O

Gość moglabys wkleic kosztorys
bo jestem ciekawa ile te operacje kosztuja.

Gość Livre__
W zasadzie niezła rozpiska,ale pod warunkiem,że nie wkradną się jakieś błędy i powikłania.Niemniej,suksesu życzę,bo do odważnych świat należy. Sama bym ,niemniej,nie ryzykowała takiej zmasowanej interwencji we własne ciało.;)

Gość Livre__
Ciekawi mi ,czy na botoks też się skusisz.

Gość corka mlynarza
botoks? Nie mam zmarszczek,dopiero 24 lata :p nos juz oplacony- 6 tys, potem odsysanie buzki- broda 3,policzki 2,5 tys... Jak wszystko sie uda zrobie piersi i nowa brode,mam nadzieje ze do 1 pazdziernika sie wyrobie :p

Gość jestem harddkorem
to nie takie odsysanie jak w filmach,tylko laser pod skore :) likwiduje tkanke forever

Gość Livre__
Co do botoksu to podobno : Substancja może uszkadzać mięśnie i nerwy, a nawet wywoływać padaczkę - pisze "Super Express". Trucizna wstrzyknięta w mięśnie twarzy, transportowana jest do neuronów. Włoscy naukowcy odkryli, przeprowadzając badania na myszach, że wstrzyknięty botoks w mięśnie twarzy (w przypadku myszy to odcinek, gdzie zlokalizowane są wąsy), transportowany jest do neuronów. "W ciągu trzech dni trucizna przenosi się z mięśni wąsów do pnia mózgu i tam zaburza pracę komórek nerwowych" - opisuje badania Newsweek.

Gość Livre__
Myszą nie jestem,ale chyba nigdy nie skuszę się na botoks...hehehe

Gość no tak wiarygodne badania
bo Superekspres donosi..... gdyby botoks uszkadzał układ nerwoey to pół Hollywood miałoby padaczkę albo byłoby niedorozwinęte umysłowo

Gość AUDI RS5
zdajesz sobie sprawe z kosekwencji powikłań??poczytaj o tym a zobaczysz ze zrezygnujesz z tego.dobrym przykładem tego co mówie Był m.jackson.miał kasy jak lodu a jednak nikt mu nie mógł pomóc http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość Livre__
bo Superekspres donosi..... -nie czytuję tej gazetki,ale dla jasności-tak niesie po necie...ile w tym prawdy,każdy niech sam osądzi.Wszak mózgi mamy wszyscy.:)

Gość Livre__
sratatatatatatatatatatatatatat -z Twojego wpisu wieje grozą,ze stopki także ;) Od dawna wiadomo,że operacje plastyczne to niezła loteria. Nie mam nic przeciwko nim,ale szkoda mi bardzo tych,którym chęć bycia piękniejszym przyniosła odwrotny skutek-w efekcie mają jedynie wielkie cierpienie. Nosek Marilyn Monroe także był zoperowany.Operacja wypadła doskonale ,ku szczęściu całej ludzkości.

Gość corka mlynarza
nie przesadzajacie , trzeba sie liczyc z powikłaniami ,ale spojrzcie z innej strony : wychodzisz z domu do pracy i moze cie samochod potracic.... :D