Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiem

czy czytacie archiwum gg

Polecane posty

Gość nicniewiem

swojego partnera/rki albo smsy ???

Gość nicniewiem
co to znaczy niewygodne tresci? czy cos ukrywasz? czy w zwiazku mozna miec 'tajemnice' ??

Gość tak czytam

Gość nicniewiem
dlaczeego??? co chcesz tam wyczytacc?

Gość tak czytam
daje mi powody do sprawdzania

Gość nicniewiem
rozwin mam podobna sytuacje..

Gość tak czytam
poznaje nowe osoby na czacie i potem z nimi nawiazuje rozmowy, czy pisze smsy, twierdzi ze to nic zlego ja mam inne zdanie i chce miec nad tym kontrole czy faktycznie tak jest.

Gość moskala
nigdy nie czytałam archiwum,, nie przeglądałam komórki i jakby mi facet odwalił numer ze sprawdzaniem to bym go zostawiła. są jakieś granice prywatności. tyle wymagam ile daje. swoją droga kiedyś były już facet mojej koleżanki przejrzał jej gg ojej zdziwił się bardzo bo wyczytał tam że ona planuje z nim zerwać:P w sumie po tym jak to przeczytał przynajmniej nie musiała już z nim o tym gadać :P

Gość moskala
tak czytam - ale ten twój facet to nie zupełnie jest w porządku. ja nigdy nie sprawdzałam gg ale też nigdy nie miałam powodu. po co twój na czatach flirtuje?

Gość ja nigdy nie czytałam
nawet o tym nie pomyślałam. a to był niestety mój bląd :/ bo bym mogła zapobiec rzeczą, które się wydarzyły

Gość tak czytam
nie mowi ze flirtuje, tylko ze gada, ze to zarty że lubi rozmawiac itp mówiłam ze nie chce zeby tak robił ale on dalej twierdzi ze to nic zlego wiec sam sie prosi zeby go sprawdzac

Gość ja nigdy nie czytałam
mi też się wydawało, że nie mam powodu strzezonego pan bóg strzeże :)

Gość dziewczę z kafe
Mój nie ma gg, a komórki mu nie sprawdzam bo nie daje mi powodów..

Gość nicniewiem
to ja jestem sprawdzana.. kiedys nawiazalam z kims znajomosc, w sensie rozmowy o niczym, bez wiekszego znaczenia.. dla mnie.

Gość nicniewiem
to ja jestem sprawdzana.. kiedys nawiazalam z kims znajomosc, w sensie rozmowy o niczym, bez wiekszego znaczenia.. dla mnie.

Gość MonissZproblemem
Ja czytam :) Ale pozwala mi ha. :)

Gość Milenka69999
Ja wolę mieć pewność i czytam tzn. nie czytam wiadomości jak sąnp.od kolegów tylko patrze czyje a jak od dziewczyny zobacze to już czytam i on tak samo..

Gość taaa... naiwne jesteście
zaufanie hahaha :D tez ufalam, nie sprawdzalam ale ktoregos dnia mnie podkusilo, jakies przeczucie, nie wiem co dokladnie no w kazdym badz razie okazalo sie, ze flirtowal z jakimis laskami na czacie, komplementy im prawil, zdjeciami sie wymienial, mailami, rowniez i gadu gadu poszlo w ruch, wypytywal sie gdzie ktora mieszka, kurwa jego mac wybaczylybyscie? jak dla mnie to jest zdrada

Gość zupka pomidorowa
Mialam identyczna sytuacje. Nie wybaczylam, pogonilam sukinsyna. Nie bede w zwiazku z kims, kto rownolegle flirtuje sobie z jakimis pindami. A jak plakal, ze zalowal? Jak dla mnie facet jest juz zerem. Nawet bym na niego nie splunela :D

Gość zupka pomidorowa
No i oczywiscie nie zaluje swojej decyzji. Poznalam kogos wartosciowego. Jestesmy juz 4 lata po slubie a razem 8 lat. Facet nie oglada sie za laskami nie cieknie mu slina na widok innych. Ma poukladane w glowie a nie to co tamten debil - ruchacz pierwsza klasa.

Gość szczytkowanko :)
zdrada wirtualno portalowa :D ciekawe kiedy biura detektywistyczne zaczną rozpracowywać takie poważne sprawy :D:D:D

Gość dlatego ja sie zabezpieczylam
i powiedzialam swojemu facetowi jasno: chcesz slubu, to podpisuj papiery, ze w przypadku zdrady strona poszkodowana zabiera wszystkie manatki :D polecam!

Gość czytamy, jasne
nie ufam w 100 proc wiec sobie poczytuje