Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś gogo-reaktywacja

Wasze okropne, najgorsze sny.

Polecane posty

Jakie mieliście straszne sny?;) Mnie śniło się, że wypadłam z samolotu i im bliżej byłam morza( wypadłam nad morzem) tym większy był strach . W momencie zetknięcia z wodą obudziła się:O Ale to było straszneeee:) a jak Wasze sny?;)

gołgoł myslałam, ze jestes facetem, no chyba ze zmieniłeś płeć :classic_cool: sen namber łan - siedziałam w pokoju pełnym lalek z poucinanymi rękami i nogami, z których saczyła sie krew :O sen namber tu - byłam na ognisku z chłopakami z grupy New Kids On The Block :O:O 🖐️

Gość PStudentka
Sen w którym umarła moja mama,to było straszne obudziłam się ze łzami w oczach...

Gość lalalalalll
że jestem w ciąży. to dzisiejszy, byl tak realny ze po przebudzeniu musialam sie dlugo zastanowic i przypomniec czy faktycznie jestem czy nie.

Gość Antybristler
Śniło mi się że zostałem porwany przez złoczyńca, który zrobił potew zatrute spaghetti i zamiast uciec to nie mogłem sie opanować i je zeżarłem.

Gość paprota121
sniło mi się ze mnie i moją przyjaciólkę gonila Emily Rose ( ta z egzorcyzmów) w jakiejs duzej oborze. Najgorszy sen jaki mialam

Gość ja miałam takie koszmary żeee
mi się śniło że leże na łóżku i ściąga mnie z tego łóżka siłą mnóstwo zjaw i duchów, a ja nie mogłam krzyczec, ruszyc się, nic, to było jak na jawie!!! jak się obudziłam to dziękowałam Bogu że to tylko sen kiedyś też śnił mi się kolega który popełnił samobójstwo, idąc polną drogą o zmroku podbiegł do mnie, złapał za szyje i zaczął dusic a ja nie mogłam nic zrobic:( masakra

Dwa sny mnie kiedys przesladowaly. Wchodzilam do klatki schodowej, wchodzilam juz na schody kiedy z piwnicy wychodzila zakapturzona czarna postac i mnie gonila do samego konca. (Mieszkalam w bloku na 4 pietrze i nigdy nie lubilam piwnic) Drugi sen byl taki, ze wolalam moja mame, gonilam ja a ona mi uciekala. Nie zwracala uwagii. Zawsze plakalam w tym snie i chyba przez sen tez, bo mialam pozniej mokre oczy jak sie budzilam. Na nastepny dzien sie do mamy nigdy nie odzywalam i jej to mowilam, ze tak i tak mi sie snila. Juz dawno mi sie te sny nie snia ;)

Gość jhbhjhjggh
mi dzis sie snilo, ze moj brat sie powiesil...straszne

Gość Antybristler
mi sie ostatnio śniło że ktoś mi zabił mojego żółwika :(

Sen w którym umarła moja mama,to było straszne obudziłam się ze łzami w oczach. mi dzis sie snilo, ze moj brat sie powiesil...straszne to musi być okropne, takie sny o bliskich osobach...:O lalalalalll- a gdybyś była w ciąży to byłoby aż takie złe?;)

Nie lubię snów typu koszmar, które bywają bardzo realistyczne... Jakąś schizę po tym śnie mam przez cały dzień... Czasami śni mi się, że gdzieś się spieszę, biegnę, wiem, że nie mogę się spóźnić, ale jakoś wolno biegnę, nie docieram tam gdzie miałam dotrzeć albo docieram bardzo spóźniona... Albo spadanie ze schodów czy balkonu... Oczywiście w momencie uderzenia o ziemię budzę się wystraszona :/

tez kiedys mialam takie sny,ze ide po piasku i nagle spadam-wtedy sie budzilam.. a jeden mialam taki,ze stoje na pol z pszenica i widze,ze z nieba zlatuja spadochroniarze.wsrod nich kogos szukam,biegam i szukam... dzis snilo mi sie,ze bylam w takim starym spolem,ktory jest kolo domu moich rodzicow.zauwazylam sok marchwiowy,ten w kartonie,chyba z hortexu i strasznie chcialam go kupic,ale zobaczylam,ze kosztuje 8zl i odlozylam...a strasznie mi sie go chcialo :(

Gość palmowy gaj
mi sie przez lata śniła odcięta turlająca się po schodach głowa cała we krwi, prawdziwy koszmar :(

Gość lalalalalll
tak. nie po to stosuje antykoncepcje ;)