Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodowita Kafeteriuszka

Ratunku!!!! mój brat oszalał !!!

Polecane posty

Ludzie. On ochujał do reszty! ma 25 lat a zachowuje się jak gówniarz.... ! :-O 😭 zaczął spotykać się z laską swojego najlepszego kumpla! dopiero ci sciskała się z innym a teraz przyszła do nas :( Bożeeeeeeeee to nasz sąsiad ! 😭 co on robi ?? swojemu kumplowi ?! da mu się to wybić z głowy czy czekać aż się opamięta ??? Chyba czekać musze... ta dziewczyna to taaaka kurewka :-O zresztą sam fakt że przylezła do mojego brata zaraz po tym jak puściła kantem jego kolegę :-O wiem mój brat to też kawał chuja ... mam mieszane uczucia :-O wiem że to przyszłoości nie ma ... ale nie da się na to patrzeć :-O

Boże ale jestem jego siostra i mi go szkoda ... takie to dziwne ? dziewczyna robi go w chuja. kazdy to widzi aby nie on ! przeciez nie chodze za nim i nie prosze ..."rzuc ją' pytal co o niej sadze ...powiedzialam prawde ze jej nie lubie bo kiedys napsuła mi krwi i nigdy jej tego nie wybacze...ale to twoje zycie i rob co chcesz" :-O

nie martw się prędzej ktoś kogoś kopnie w du..... Pewnie ona jego jak znajdzie następnego naiwniaka:D

Rodowita Kafeteriuszka - no i dobrze mu powiedziałaś, niestety nie przetłumaczysz mu, musi sam się sparzyć, a Ty będziesz mu potrzebna potem,żeby go wspierać.

Gość moj brat tez jest taki
debil :o Jego laska sie przelizała z innym na imprezie a on jej to wybaczyl