Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauli_5566

Wstydliwy problem

Polecane posty

Otóż,mam 15 lat i piszę do was z takim problemem.. podkreślam że to żaden żart ni nic,jak tu się często zdarza. Na pochwie wyskoczyła mi taka dosyć duża krostka,boląca. Myślałam że to taka z białym płynem w środku i próbowałam ją wydusić ale wyszło że jeszcze bardziej boli ;x proszę,pomóżcie mi. nie wiem czy powinnam iść do ginekologa czy nie, na niektórych forach pisało że to normalne. z góry dzięki za pomoc ;x

Matko! Nic nie wyduszaj, cholera wie, co to :( Do lekarza idź, z mamą najlepiej:) To na pewno nie jest normalne:o

Gość pancake sweet
mysle ze to po prostu pryszcz i nie ma czym sie przejmowac, samo z czasem przejdzie, ale jak nie przejdzie albo pojawi sie wiecej to idz do lekarza

Gość wymarzona
poczekaj troche,byc moze to taka krosta nazywana bolakiem,wlasnie taki bolak nic nie nie ma do wycisniecia a tylko boli,poczekaj troche powinno samo przejsc.

Gość pancake sweet
bez przesady po co od razu lekarz :O nigdy syfa w dziwnych miejscach nie mieliscie? przeciez ona ma 15 lat,a we krwi burze hormonow, po co ja lekarzem od razu stresowac?

już sama nie wiem,we wtorek mamy zaplanowany wyjazd nad morze i nie chce psuć planów.. ale jeśli to coś groźnego ;x