Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asdojasldjasldjl

facet panna

Polecane posty

witam, wiem że już było sporo tematów na ten temat ale postanowiłam odtworzyć, ponieważ nie mogłam znaleźć;p otóż mam pytanie, w szczególności do kobiet, które są w związku z mężczyzną spod tego jak dla mnie dziwnego znaku... hmm jestem z takim osobnikiem już od pół roku i nadal nie wiem o co Jemu chodzi?! spotykamy się baaaardzo rzadko, ponieważ on studiuje w innym mieście... kiedy się spotkamy w końcu jest cudownie... ale potem nagle boom.... cisza grobowa... nie odzywa się do mnie za często itp. czy Wy tez tak macie?? bo czytałam sporo o tym znaku i wiele kobiet tak miało... może oni tak są skonstruowani...ale już czasami się zastanawiam że może on po prostu nie chce się angażować czy coś...( ja jestem spod byka i potrzebuje więcej czułości..)

Gość savarin
Ja mam podobny problem,ale mój facet to rak.Trwam w niepewności już rok,kiedy staram się powoli o nim zapomnieć wtedy on zaczyna o sobie przypominać,a kiedy to ja napieram on przestaje się odzywać to jest naprawdę straszne i dobrze cię rozumiem. Znaki zodiaku tak samo jak imiona obrazują charakter ludzi,zgadzam się z tym przekonaniem. Też chętnie będę śledzić ten temat:)

dokładnie... to jest takie męczące... i ja się gubię, bo nie wiem jak z Nim postępować, żeby było ''normalnie''.. tez Ciebie rozumiem... takie życie w niepewności jest okropne... Ciekawa jestem jak inne Panie sobie z tym radzą....