Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpionicaaaaaaaa

kobieta skorpion

Polecane posty

Gość skorpionicaaaaaaaa
agent_provocateur- zastanawia mnie Twój nick, skoro agent to tylko męski

Gość skorpionicaaaaaaaa
my skorpionice tylko wiemy jakie naprawdę jestesmy :D

Gość skorpionicaaaaaaaa
znam jednego mężczyznę- ryby czy Wy jak mówicie komplementy to dlatego że tak sądzicie czy dla podrywu?

Gość skorpionicaaaaaaaa
kocane skorpionice a z jakimi znakami najlepiej sie dogadujecie? ja ciagle szukam i szukam przyjaciela wiernego jak ja... jezeli chodzi o meżczyznę to na chwilę obecną rybka mrrrrr ;)

Gość fretkowa
Oj tak tak :) Zgadzam się np w 100% ze zdaniem " Nie wolno w stosunku do nich być zbyt łagodnym i miękkim." Miałam takiego faceta, porażka.

Gość fretkowa
Ja się świetnie dogadywałam z baranem i lwem :)

"hmmm ok piszę dalej- musi byc męski a nie taki malutki, i chudy ;p" + "musi być czuły i romantyczny ale też poważny " hmmmm -/+ "tylko nie kobieciarz! ale Wy ryby tacy jestescie, może w tym tkwi wasz urok?" -/+ "agent_provocateur- zastanawia mnie Twój nick, skoro agent to tylko męski " + ;) "znam jednego mężczyznę- ryby czy Wy jak mówicie komplementy to dlatego że tak sądzicie czy dla podrywu?" tak sądzę. nie wiem jak reszta.

"Rurko....sama kiedyś napisałaś, że masz małe i nie połykasz . A ja mam tylko 3 kryteria doboru laski" hahahahahaha nie wiesz, że kobieta co innego mówi, a co innego robi? ;)

Gość skorpionicaaaaaaaa
nie wiesz, że kobieta co innego mówi, a co innego robi? ja bym raczej powiedziała że nie zawsze robi to o czym myśli ;)

Gość skorpionicaaaaaaaa
bo kobiety lubią spontan ;)

Gość akunamatata
ja nalezę do tych skorpionów obserwujących :D:D zawsze potrzebuje dużo czasu aby się zaklimatyzować, obserwuje dokładnie nowo poznanych i tak mysle i mysle... i zawsze dochodze do trafnego wniosku czy ta osoba pasuje mi czy też jestem na nią cięta (nie wiadomo z jakiego powodu ;/) i zrywam znajomosć :):) mam duuuuużo wad: kłótliwa, uparta, msciwa, bardzo pamiętliwa, obrażalska jak się zatne to nie gadam z człowiekiem kilka lat aż w końcu zapominam o co poszło, ale nadal się nie odzywam ;/ mam albo wrogów albo wiernych przyjaciół, chociaż sporo osób jest mi mega obojętnych (ale zadaje się z takimi, bo tego wymaga dana sytuacja, np. ludzie z grupy) nie lubie się wychylać, rozmawiać na swój temat (jakies zwierzenia, użalanie się nad sobą, raczej to ja słucham) ogólnie mowią, że jestem dobrą osobą, ale tylko dla bliskich :)

Gość andie
ja też skorpionica :) a kto pasuje? ja jestem z Lwem :) a opisy charakteru skorpionek pasują i do mnie, cicha, obserwatorka, jednak po pewnym czasie pokazuję na co mnie stać :)

Gość mobra
Skorpionica angażuje się uczuciowo całym jestestwem, zwiazek jest tym jedynym i będzie o niego walczyć, będzie dążyć do porozumienia, nawet jeśli będzie to sprzeczka, przy załozeniu, że zwiazek jest tym właściwym. Niecierpi niesprawiedliwych osądów na swój temat, zdarza się, że ludzie źle oceniaja jej intencje, ktore zwykle są uczciwe i podszyte dobrymi zamiarami w stosunku do trzecich osób. Raczej słuchają, nie oceniają zbyt szybko. Są obiektywne, ale w porywie uczuć, podczas kłótni może powiedziec za duzo... Rzeczywiście, są powściagliwe ale w wewnątrz jest burza uczuć. Jeśli zawiedzie się sie na kimkolwiek przybiera pancerz ochronny, jest ostrożna i podejrzliwa wobec zamiarów osoby, ktora zranila. Trudno później zdobyć jej zaufanie. Niecierpi powtórzeń, dyktowania co ma robic, lubi swój wlasny świat, w ktorym sama uklada porzadek i ład. Skorpion jako partner jest idealny dla skorpionicy pod warunkiem, że wyznają taki sam swiatopogląd.

Gość skorpionicaaaaaaaa
emocje biora góre- lubie to :D

Gość skorpionicaaaaaaaa
mam duuuuużo wad: kłótliwa, uparta, msciwa, bardzo pamiętliwa- dokladnie tak jak ja ;) tez jestem z lwem ale mi się znudził, jakiś za cichy mi sie trafil ;)

"mam duuuuużo wad: kłótliwa, uparta, msciwa, bardzo pamiętliwa- dokladnie tak jak ja" to omijaj mnie szerokim łukiem. takich osób nie lubię. ;)

Jestem skorpionem Baran o nie na pewno nie, moja matka jest z pod barana z drugim bym nie wytrzymała. Ja jestem z Raczkiem i jest miodzio :)

Gość też skorpionica
Baran ze Skorpionem? no way! Barany są niewierne a Skorpiony wręcz przeciwnie :P poza tym Barany są strasznie impulsywne, kłótliwe...dla mnie to nie jest odpowiednie towarzystwo :D

Gość też skorpionica
ja doskonale dogaduję się Pannami i Koziorożcami:) i nie chodzi tu tylko o facetów;)

Znam dwa skorpiony urodzone tego samego dnia... co się okazuje to okropne samoluby i pozoranci, którzy zrobią wszystko aby osiągnąć swój cel.. u mnie to jakiś zbieg okoliczności

Gość to niezły staruch musi z
ciebie być, yooooo🖐️

Kiedyś myślałam, że znaki zodiaku to tylko pierdoly. Ale widzę, że jestem takim samym skorpionem jak reszta :O

Gość gość
Wredne babsztyle i tyle.