Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Golima

Spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość Golima

witam moja dziewczyna miała dostać jakoś 14/15 okres. Wciaz go nie ma. Wspolzylismy jedynie analnie, z czego raz pomylilem dziurku i wszedlem w nia raz i zaraz wyszedlem. Bylo to 10, czyli w nieplodne. Ma od 5dni uplawy gestego bialo zoltego sluzu, bole brzucha, humorki... Boimy się, czy nie jest w ciąży... Co o tym myślicie ? Czy możemy być spokojni, czy może to, że jest tak gorąco powoduje, ze ten okres sie spoznia... Przykladowo w zeszlym roku spoznial sie jej 11dni ;o Ps. Sluz jest niemal bezwonny, jedynie takie charakterystyczny "sledz" jak przy okresie, no i nie swedzi nie piecze.

Gość majejejejejeczka
wbrew pozorom nie jest tak łatwo zająć w ciąże jakby się mogło wydawać. Moim zdaniem nie jest w ciąży. A doszło w tym czasie do wytrysku?

Gość Golima
Wyrysk był w pupie. A w tam to nie. Tylko raz weszłem i wyszłem.

Gość majejejejejeczka
Raczej nie jest w ciązy... ale dla pewności możecie zrobić test ciązowy.

Gość Golima
Odpada, ona świra dostaje jak słyszy test... Dzwoniłem do gine i on też mówił, że raczej nie. A myślisz, że te upalne lato może powodować spóźnienie ?

Gość gość
Opamiętaj się człowieku - JEM! 😭

Gość majejejejejeczka
Na spóżnaijący się okres ma dużo czynników, m.in.stres. Upały też mogą mieć wpływ. Niech sie nie denerwuje Twoja dziewczyna bo jeszcze bardziej może mieć to wpływ na okres. Ale tak jak mówie zajść w ciąze nie jest tak łatwo tym bardziej że u was nie doszło do wytrysku wewnątrz

Gość Golima
Ok dzięki wielkie. Trochę się uspokoiliśmy :)