Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysienka 16;))

Czemu mam taki gruby brzuch!? Pomocyyy

Polecane posty

Gość Marysienka 16;))

Witam wszystkich ;) Mam pewien problem...Mam 16 lat okolo 150wzrostu moze mniej.. i waze okolo 42kg tak tak wiem ze jestem chuda...Niestety problem polega na moim brzuchu tylko cos zjem i odrazu robi sie duuuuzy jak balon i mam tak potem przez caly dzien dopiero rano jest w mjire plaski...Bardzo wstydze sie tego brzucha bo naprawde jest niekomfortowa na plazy czy cos... Moze macie jakies sposoby lub jakies cwiczenia zeby tak sie nie dzialo... Jesli tak prosze o odpowiedzi i z gory bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam ;))

Gość kasiakasiakasiakasiakasia2000
kurde, mam to samo, mam ciągle wrażenie że jest pełny, nawet jak nie jem i to jest okropne. nie wiem, wzdęcia jakies czy co? może za wolny metabolizm?

Gość palmowy gaj
brak ruchu :)

Gość tylko laska z kompleksami
jedz regularnie co 3 godziny małe porcje nie jedz zbyt dużo pieczywa ani słodyczy one naislają wzdęcia popijaj herbatki ziołowe one wspomagają trawienie jesli to faktycznie wzdęcia to łyknij jakiś preparat np Espumisan Easy poobseruj po jakich pokarmach masz większy brzuch a po jakim nie.... ja np w ogóle nie mogę jeść pieczywa: chleba, płatków, ciastek, od razu mam wdęcia i brzuch jak balon dobrze czuję sie gdy jem naturalne jogurty, maślankę, kefir, generalnei unikam słodyczy, owoców

Gość Pipipipip
Mam to samo :P Chuda jak patyk, a brzuch jak bęben. Rano płaski jak szkło. Jak nic nie jem, to jest płaski :O

Gość Marysienka 16;))
Bardzo dziekuje za rady napewno bd sie obserwowala ;))

Gość viesia
A jak wyglada u ciebie sprawa z mieśniami brzucha? Moze z brzuchem nic nie robisz, wiec to taki flak, worek na jedzenie. Nie masz na nim sieci mocnych mieśni, to sie rozciaga jak mu sie podoba, nic go nie trzyma