Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kedlaw

Ona Lew -On Ryba

Polecane posty

Gość kedlaw

Co myślicie o tym drogie Panie????

Gość Ona Lew pasuje
najlepiej do barana, wagi i strzelca w drugiej kolejności skorpion, rak, lew reszta nie pasuje

Gość totalna porazka...
nic z tego nie bedzie.... 2 rozne zywioly... zwiazek moze troche potrwa, a potem z hukiem sie rozwali... 2 inne swiaty, inne oczekiwania, inaczej czujecie itd

Gość Ale z niej flirciara
nie ma reguły ja jestem spod znaku ryb a moja siostra lew i się zawsze super dogadywaliśmy. Nie można patrzeć na znaki zodiaku

z rybką nie, nie... ale zobaczysz sama, co Ci będe mówić.. ja jestem lwem w związku z bliźniakiem. Jest wybuchowo, ale sie kochamy :)

Gość totalna porazka...
no ale nie jestes w relacji damsko meskiej :o

Gość hgfytdyrdtre
jak baran z lwem?? ja miałam barana i niezbyt dobrze nam się układało.

Gość fddfdfdffd
Znów głupie zodiaki. Jak poznacie jakiegoś fajnego faceta to od razu się pytajcie spod jakiego znaku jest i jak nie z odpowiedniego to mówcie, że nic z tego nie będzie. Dziecinada. hahahaha

Gość Lucjana30
Mają rację Lew i ryba nie pasują .. Choć u mnie odwrotnie bo ja ryba, a on lew .... Kompletnie nie wiem, o czym on do mnie mówi ... muszę zadawać tabun pytań pomocniczych, aby dotrzeć do sedna ... a on nie lubi zbytnio omawiać ... Ma mnie za totalnie postrzeloną ... Mimo, że to już 4 lata to nie widzę szans ... Ale jest też Rak ... I na tego spojrzę i wiem, co myśli ... Bo on odczuwa jak ja ...

Gość hgfytdyrdtre
jeszcze ascendent się liczy, chociaz prawdę mówiąc uważam, że to bzdury totalne. właśnie lew z rybą pasują z temperamentu. ja jestem lwem i mam ascendent w rybie więc jak już chcecie się bawić w porównywanie to trzeba znać godzinę urodzenia i obliczyć to wszystko a nie tak z powietrza sobie coś wymyślać bez pełnego oglądu.