Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska00a

Czy wasi faceci spali przed wami z innymi?????

Polecane posty

Gość ciekawska00a

Jestem ciekawa waszych opinii

Gość kjbhkghkgbkh
tak

Gość ciekawska00a
powiedzcie ile tych partnerek seksunalnych bylo przed wami i jak dlugo byli ze soba

Gość nie obchodzi mnie to
nie obchodzi mnie to. a jego to, czy ja z kims sypialam. taka jest oficjalna wersja i tego sie trzymamy (dla zdrowia psychicznego, co bylo to bylo)

Gość pola77
tak moj facet mial ok 15 partnerek seksualnych ,najdluzej byl 6mc z innymi byly to szybkie numerki

Gość pola77
tak i niektore z nich znam z widzenia mial wtedy 18 lat jak zaczal i tak do 21 roku zycia wiec moze byc ich wiecej kiedy s mi to przeezkadzalo ale te dziewczyny nie byly nic warte skoro na 1 spotjani same zapraszaly i sie oddawaly o nim pewnie tez dobrze to nie swiadczy no coz nie kazdy jest idealny

Gość ciekawska00a
pola77 az tyle?????/ jak sie z tym czujesz?

Gość mała mi...............
nie:)

Gość moim zdaniem jako M
tak, mial za soba kilkuletni zwiazek wiec logiczne ze spal z dziewczyna. o szczegoly nie pytalam bo mnie nie interesuja

Gość hhgfhgf
kwiat polny , na tym zdjeciu wygladasz jakbys cie ktos rżnął całą noc .Pod okiem masz siniaki jakbys niespala całą noc .

Gość pola77
hmm kiedys bylo mi naprawde tym zle ale to przeszlosc przeciez nie wiedzial ze mnie pozna ze sie ustatkuje, jest przynajmniej doswiadczony :) przynajnmiej sie wyszalal teraz juz mu nie w glowie takie rzeczy

Gość pola77
moim zdaniem jako M masz racje bo wiadomo ze jak ktos mial jakies wiazki wczesniej to sypial z ta osoba moze nie zawsze ale czesto:)

Gość pola77
poznannski kwiat polny ja juz sie przyzwyczailam ze jak temat jest o czyms to i tak wejdzie ktos kto bedzie wyzywal ludzi ze zdjeciami w stopkach:) tacy juz sa

Gość hhgfhgf
nastepnym razem przystopuj troche z imprezami . Bo tak jak ty wygladają laski po ciazkim ruchaniu

Gość ciekawska00a
nie wiedzialam ze az tak wiele osob jest z partnerem z przeszloscia seksualna i jak wy to robicie ze sie nie przejumujecie sie ta przeszloscia?

Gość pola77
i co koniec tematu?

Gość pola77
ciekawska ale co ja mam z tym teraz zrobic? czasu nie cofne a w naszym zwiazku toi na nic nie wplywa kocham go wciaz tak samo cowiedzialam sie o jego podbojach jakos 6mc po poznaniu i niczego to nie zmienilo za 23miesiace bierzemy slub i jest cudownie wiec co mnie obchodza teraz jakes nastolatki?

Gość andie
NIE mój chłopak nie miał nikogo przede mną i ja nie miałam nikogo przed nim :) i dlatego nasz związek jest tak mocny bo ma mocne podstawy :)

Gość pola77
andie nie nazwalabym tego mocnymi podstawami facet to facet mozliwe ze kiedys bedzie chcial zobaczyc jak jest z inna? no chyba ze masz 100prc ewnosci to gratuluje faceta

Gość ciekawska00a
no w sumie masz racje czasu nie da sie cofnac

Gość pola77
moj narzeczony jest starszy wiec nie dziwi mnie jego bujne zycie seksualne do tak szczerze masz 100prc racji po podejrzewam ze wlasnie tak jet w przypadku andi czy jakos tam:)

tak ...z dwiema ..!!! Choc z dużo to on sie nie nauczył... umiałam więcej niż on ..choć z facetami nie uprawiałam seksu ,a miałam przed nim pięciu ...!!! umieli uszanować moje zdanie ..