Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrightCrystal

tyran czy idiota?

Polecane posty

Gość maria maria
tyran..

cham - anie tyran . na tyrana to trzeba mieć troche inteligencji .

Gość maturks4
"Zły dzień" to potem tłumaczy łomot dany głupiej babie, "bo zupa była za słona". Jeżeli chłopakowi puszczają nerwy, to albo jest słaby emocjonalnie i psychicznie, albo jest chamem! W każdym przypadku należy omijać szerokim łukiem

Gość vfdsgdfg
jedno nie wyklucza drugiego

Gość goodies
tyran. do tego mięczak 🖐️

Gość maturks4
Współczuję. Widać masz spaczony gust. No cóż, widziały gały, co brały

Gość proponuję zrobić
obdukcję jeśli są ślady, schować i postraszyć, że jak jeszcze raz... no i niestety doradzam rozejście sie, bo jak juz chamska łapa raz poleciała, to poleci poraz drugi i enty, chamy tak już mają

bic mnie nie bije, probuje chyba manipulowac, no bo jak inaczej nazwac to ze zawsze ma byc tak jak on chce.... przed chwila mu sie postawilam, wsciekly wyszedl z domu, chyba wygralam

maturks4 tak widzialy galy co braly, inteligenty, samodzielny, czuly i opiekunczy, do tego stopnia ze kazdego dnia naprawde czuje sie kochana, az do momentu kiedy przychodzi zly dzien i sie na mnie wyrzywa, lub ja cos przeskrobie...

sukinsyn, przepraszam, bez urazy. mój robił tak samo. nienawidze go, bo dodatkowo mnie zdradził dużo wcześniej, a teraz kreci z inną, patologia!

Gość proponuję zrobić
tyrania psychiczna niewiele rózni sie od fizycznej, a w życiu podlega takim samym paragrafom, a Twój koles ma niezłe zadatki jak widać. Ale ale... może Ty jesteś też uparta i nie klonna do kompromisów. Jeżeli tak, to współczuje obydwojgu - małe szanse na przyszłość

tak czy siak, odnioslam dzis sukces, przeciwstawialm sie, powstrzymalam od lez, mowilam spokojnym tonem, tlumaczylam, on krzyczal i gestykulowal, chcial mnie zlamac nie dalam sie, wyszedl :) wiec wygralam

Gość chodzący precel
tyle, że to nie wyścigi czy rywalizacja. a przemocy psychicznej często prędzej czy później zaczyna towarzyszyć fizyczna, także lepiej się poważnie nad tym zastanów. nie warto tego znosić tylko dlatego, bo zazwyczaj jest opiekuńczy i kochany. kaci domowi też tacy są 🖐️