Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;{

jest mi bardzo smutno

Polecane posty

Gość ;{

moi rodzice wyjechali za granicę jestem sama i jest mi smutno bardzo tęsknie, mam z nimi świetny kontakt i brakuje mi ich ... kurczę a to jeszcze 3 miesiące ;{

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja bym sie cieszyła :D

Gość ;{
19 mam lat i nie wstydzę się tego że tęsknie za swoją rodziną. co do drugiej odpowiedzi to mi też się tak wydawało a teraz ciągle pusty dom nie mam nawet do kogo się odezwać beznadzieja!

Gość ;{
nikt mi nawet nie dotrzyma towarzystwa? ale jesteście...

Gość crazy-angel
a ja Cię rozumiem. Ja też tęsknię za rodzicami jak gdzieś wyjadą.. i nie wstydzę się tego! A dziś też mi smutno ale z powodu że...babcia mi trafiła do szpitala:(:(:(:(

Gość ;{
crazy-angel dziękuje ci bardzo za odpowiedz , bardzo mi przykro że twoja babcia jest w szpitalu mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wróci do ciebie bo rodzina jest najważniejsza w życiu

Gość pomocna jadzia
ja Ci pomoge tylko mow jak

Gość crazy-angel
no ja też mam taką nadzieję :) a szczególnie że nie dawno zmarł wujek jeszcze wcześniej dziadek...ale co zrobić takie życie. A jeśli tak tęsknisz dlaczego np nie zadzwonisz do nich ??:) Albo inaczej...wyjdź ze znajomymi gdzieś się rozerwać to oderwiesz myśli trochę!

Gość ;{
tak szczerze to nie wiem jaki można pomóc chyba muszę sobie dużo zajęć wynaleźć żeby jakoś mi czas leciał może jakieś hobby w sobie odkryję ale jakoś trudno mi jest

ja narzekam na swoich rodziców nieraz, ale gdyby wyjechali to bym bardzo tesknila... w sumie to za rok się wyprowadzam... ciekawe jak przezyje to

Gość ;{
crazy-angel tzn dzwonią do mnie rozmawiamy a jak nie rozmawiamy to piszemy mam dość młoda mamę wiec mam z nią bardzo dobry kontakt i dlatego mi jej brak wswzystkich mi ich brak a co do znajomych to jakoś tak ci najbliżsi wszędzie powyjeżdżali na wakacje i jestem sama ;{ a o babcię się nie martw musi być dobrze ;)

Ja jak rodzicow nie mialam kolo siebie tez tesknilam i niewstydzilam sie tego powiedziec.... teraz tez tesknie za nimi, ale teraz juz ta tesknota nie minie:-(

Gość ;{
do dobrze twoi rodzice nie żyją ? to musi być straszne Boże ja to sobie nawet nie chcę czegoś takiego wyobrażać mam nadzieję że będą za mną jak najdłużej. chyba bym mi serce z rozpaczy pękło to jest straszne bardzo współczuje

Tak nie zyja:-( A tobie szybko minie czas i wroca, moze porob cos w tym czasie, porzadki w domku, jakas praca na wakacje, raz po raz spotkaj sie z znajomymi nie masz przyjaciolki ktora moglaby nocowac u ciebie co ktoras noc?

Gość ;{
mam ale muszę jeszcze dwa tygodnie czekać dopóki wróci ze swoich wakacji no nic jakoś to będzie na pewno będą gorsze dni ale mam nadzieję że też lepsze ;)

Gość ;{
sosssssss ach cenne rady co do imprez robię urodziny nie długo tak więc coś będzie ale wież bywają takie dni że czuję się samotna mimo znajomych i przyjaciół tak jak dzisiaj ;(

Gość ;{
nie mam chłopaka ;) no koleżanki są ale to nie to samo no nic jakoś to będzie przynajmniej może nauczę się gotować ;p

Gość ;{
hi hi dobre moze ktoś to kiedyś doceni zobaczymy ;)

Gość ;{
dzięki to bardzo miłe dużo osób mi mówi że jestem wrażliwa ;) więc to może być prawda nie przeczę ;p

Gość ;{
zeby tak wytłumaczyć najłatwiej to jakieś 40 km od warszawy a dlaczego pytasz ?

Gość ;{
heh a mam takie pytanie ... więc dlaczego byś nie przebolał ??? bo nie bardzo rozumiem przepraszam ...

Gość ;{
az ty czyli podtekst erotyczny się tu pojawił? a to nie o to w tym temacie miało chodzić ... ;)

Gość ;{
jeszcze nie działa poza ty gdzieś mi się zapodział ;P

Gość ;{
ok rozumiem przepraszam wybacz ;( mi brzydko postąpiłam

Gość ;{
ten smutek był wywołany tym zdaniem przepraszającym ;) tak ogólnie to humor mam już lepszy ;) a ile ty wo gule maż lat , co ?