Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden flower

Nienawidzę, koorva tego życia!

Polecane posty

Gość golden flower

Nienawidzę togo życia, nie zaznaje w nim krzty szczęścia a same problemy i wieczna męczarnia! Odkąd skończyło się moje dzieciństwo, które było nawet fajne, jest z każdym dniem coraz gorzej. Ja pierdole, cokolwiek uda mi się osiągnąć, okazuje się to totalnym gównem i bardzo szybko albo się kończy. Nie mam wystarczająco pieniędzy, żeby się samej utrzymać, muszę mieszkać z pojebaną siostrą, w pokoju 4 na 3 metry, kurwa a mamy ponad 20 lat obie. Sierota życiowa, nie skończyła studiów i pewnie nigdy już nie wyprowadzi się od starych. Ja też nie, mimo że mam teoretycznie znośną pracę ale za kasę która tylko niewiele przewyższa najniższą krajową pensję. Kurwa! Płacę za studia, które i tak mi nic nie pomogą, żeby więcej zarabiać bo mieszkam w dupiatym mieście i itak powinnam się cieszyć, że wogóle mam pracę. Aaaaaa! Na dodatek szkołę mam tak daleko, że żeby do niej dojeżdżać kupiłam samochód na kredyt a jakaś pierdolnięta baba wymusiła pierwszeństwo, i rozdupiła mi go całkiem i nie mam samochodu a mam zajebisty kredyt. Nie chce mieszkać z tą pojebaną rodziną! Kurwa wolą przeżreć wszystko niż cokolwiek dać dzieciom. Ja pierdolę, gdybym jeszcze miała kogoś, już nie marze nawet o wielkiej miłości ale jakimś dobrym partnerze - to nie, kurwa, ciągle jestem sama :( mam już chyba depresję, moje pierwsze słowa po przebudzeniu to "kurwa ja pierdolę". W pracy myślę tylko o tym, żeby już z niej wyjść, w domu - gdzie tu iść żeby nie siedzieć ze zjebusami. Kurwa mać, gdzie jakiś cień nadziei?

Gość twoje echo
nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo 🖐️

to idz do wawy jezdzij na castingi aktorskie lub jak masz jakis talent a kazdy jakis ma to go wykorzystaj i mow sobie ze zycie jest piekne bo takie jest

Gość twoje echo
przeczytaj ksiazke "potega podswiadomosci";)

po burzy zawsze wychodzi słonce! Napewno szczescie sie do Ciebie usmiechnie tylko nie trać nadziei. Ja tez w moim zyciu mialam ciezki okres, chyba mialam wtedy jakas depresje, nie chcialo mi sie zyc, ale jakos przeczekalam i teraz jest ok, choc nadal daze do tego zeby bylo lepiej

Gość ytyja
Gorgorith ty sie nie odzywaj nawet 18 lat nie masz