Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsudgsabncnasmcmk

teraz wyborcy Kaczynskiego rozumieja 'jego przemiane' ??haha

Polecane posty

Gość dsudgsabncnasmcmk

popatrzcie, posluchajcie..jestescie nadal tak naiwnie zapatrzeni w szczerosc jego intencji?? przemiana byla prawdziwym cudem co? PIS jeszcze chwila i ustanowi 10 kwietnia swietem narodowym wolnym od pracy, bylego Prezydenta nazwie meczennikiem, z Krakowskiego Przedmiescia i pieknego palacu w centrum stolicy zrobia miejsce pelne zniczy, krzyzy i modlacych sie tam po nocach sluchaczy Radia (kto nie wierzy zapraszam do Warszawy), wojna z Rosja to tylko kwestia czasu (wszak to byl zamach...) a odczytane rozmowy z samolotu jakoby pilot czul presje do ladowania i fakt ze TO SAM PREZYDENT i jego KANCELARIA ustalili sklad delegacji i nie przychylnosc ś.p prezydenta do ladowania na innym lotnisku i dojechaniu do Katynia to byla MANIPULACJA PALIKOTA i nie maja znaczenia...winni musza byc ! ....ah przeciez te upaly to tez wina Tuska... i te żałobne smutne wypowiedzi, gry slowami na emocjach , uzywanie silnych slow i wciaz jeden temat ...i najlepsze: PO jest winna smierci bo nie kupili samolotow - a jak PIS byl u wladzy jak sobie przypominam tez nie wymienili :) mam nadzieje ze TERAZ CI wszyscy co tak wierzyli w pokojowe braterskie nastawienie PIS-u nie udaja teraz ze nie widza.... swoja droga....gierka wyborcza sie skonczyla i zaraz Ziobro i Brudzinski odzyskali prawo wypowiadania sie publicznie :) znowu sa w telewizji a gdzie byli tyle czasu...?

Gość photoshopka
po pierwsze kaczyński nie stwierdził, że to był zamach po drugie paru modlących się to nie wszyscy wyborcy pis po trzecie fragmenty rozmów o których mówisz przeciekły do mediów tylko jako tekst, bez oznaczenia z jakim tonem słowa zostały powiedziane. poza tym nie są one oficjalne. dalej: prezydent i kancelaria nie tylko ustalali ale raczej tylko brali w tym udział. to co innego. przemiana kaczyńskiego kontra cud tuska, podobny zabieg peerowski. PS nie głosowałem na kaczkę i nie zamierzam

Gość ja wiem tylko jedno
gdyby moja rodzina zginęła w TAKIM wypadku - to nie odpuściłabym do samego końca. I już takie wyjaśnienie mi wystarczy. Zwłaszcza, że byłam w podobnej sytuacji......

Gość warszawianeczka
mysle ze autorka ma wiele racji , ludzie slysza to co im sie wlasnie w danej chwili podoba a wyborcy pisu to niemalze fanatycy ktorzy jak sa kamery sa mili i prawi a poza kamerami ooo mozna sie ich przestraszyc - oni i tak sobie wszystko przetlumacza pod siebie a Kaczynski rzeczywiscie mowi tylko o jednym i to w takim stylu jakby caly swiat byl przeciwny jemu a on samotny rycerz walczy o ocalenie Polakow, robienie z siebie wojownika to niezly chwyt na polakow ze wsi i malych miast , i tak dostal te procenty... i mnie tez denerwuje ten krzyz, dyzury tych babinek pod krzyzem ze go pilnuja niby, a swiat zyje dalej..a my nadal w 10 dniu kwietnia utknelismy...

Gość ona32
nie odpuscic to znaczy szukac dziury w calym i podsycac negatywne emocje ? to znaczy nigdy nie uznac wersji bo kazda jest zmanipulowana? to obled jakis... ja z kolei wiem inna rzecz nie wykorzystuje sie takich emocji, cierpienia do walki politycznej ...ale kazdy podobno przezywa smierc inaczej..

Gość dfshsdfujhrtsjrsj
Kurwa a popatrz jakiego mamy obłudnego brezydenta pajacu, nie dość ze likwiduje krzyze, ktore tak naprawde nikomu nie przeszkadzaja to juz mąci i cofa się z obietnic o zniżkach dla studentów, w pierwszych tyg prezydentury, az starch pomyslec, co bedzie dalej, ja wstydze sie takiej glowy panstwa, ojciec narodu, myślałby kto.

Gość photoshopka
chciałaś napisać "wyborcy pisu pokazywani w tv jako wyborcy pisu" ?🖐️ ja bym tak napisał. procenty dostał na podobnej zasadzie co komorowski - ludzie często głosują nie za jednym tylko przeciwko drugiemu. niektórzy nawet nie wiedzą co znaczy urząd prezydenta i przekonani że to tylko funkcja reprezentatywna wybierali "tego co jest ładny i ma ładną żonę" itp. z tym krzyżem to by sobie darowali...

Gość hola hola kolego/kolezanko
a kto mowi ze NIKOMU nie przeszkadzaja?? jestes z Warszawy? podoba Ci sie to co widzisz teraz na Krakowskim? ja uwazam ze ten krzyz BYL CUDOWNYM symbolem tak ale ZYJEMY dalej tak? za 12 lat tez tam chcesz miec krzyz?? polacy i te nasze zasady....

Gość ja wiem tylko jedno
Nie, nie "szukać dziury w całym" tylko nazywać fakty po imieniu. :-)

Gość pis przesadza
i tyle w tej kwestii

Gość taa, jasne i tak
Ludzie, jeśli wierzycie w jakiekolwiek "obietnice" wyborcze, to jesteście po prostu frajerami. A co do "przemiany" - kto w to uwierzył? Przecież temu facetowi jad wylewa się jak nie ustami, to z oczu mu tryska :( Smutne to, ale on już chyba ma coś z głową, bo to nienormalne, żeby wszędzie się doszukiwać spisku i manipulacji. Ja w tych wyborach nie byłam ani za jednym ani za drugim, a sprawa krzyża jest co najmniej żenująca. Pomijam już mohery zajmujące nielegalnie plac wokół krzyża, ale ktoś się zastanowił ile kosztowało czyszczenie/wymiana świeżo położonych płyt na wyremontowanym rok temu Krakowskim przedmieściu? I to też za pieniądze podatników.

Gość cyt psst cyt
gdyby w kraju typu USA rozbił się samolot z ludźmi tej rangi, byłaby żałoba na całym świecie, może nawet doszłoby do wojny, a my? my się nabijamy z tego zdarzenia, umniejszamy je, banalizujemy

Gość taa, jasne i tak
różnica polega na tym, że w kraju typu USA są takie przepisy, że nie rozbiłby się samolot z taką zawartością.

Gość a ja mysle sobie
ze czas zaloby kiedys zawsze sie konczy....ja rozumiem wiele, ale ile jeszcze? a najgorzej to mnie denerwuja te babcie ...ostatnio podsluchalam jak jedna drugiej tlumaczyla ze Lech Kaczynski zginal jak bohater i dlatego rodzina Kaczynskich to wspanialy rod , patrioci i katolicy...rece opadaja....i takie babinki mi kaczoryzm chcialy zafundowac... dlaczego w tym kraju ludzmi tak latwo sie bawic?? uwierza co powiedza w telewizji i tyle, zwlaszcza w TVP bo wszak inne to ' stacje zydowskie' masakra w tym kraju...

Gość photoshopka
różnica jest taka, że w usa ludzie na tych szczeblach co w polsce mają o wiele większe wpływy w usa od razu by powstało kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt niezależnych komisji zajmujących się takim zdarzeniem w usa politycy byliby zaangażowani w doprowadzenie tej sprawy do końca a nie tylko urwaniu jej głowy, zwaleniu winy na pilotów i kontrowersyjnego prezydenta

Gość wlasnie wlasnie
dlaczego nikt nie podnosi odpowiedzialnosci kancelarii prezydenta za sklad delegacji? ktos ich wszystkich wpuscil na poklad ....ale cicho sza! bo jeszcze wyjdzie ze to byla wina pana prezydenta ...

Gość przygotujcie sie ludzie
dopoki Kaczynski nie dojdzie do wladzy bedziemy tego wiecznie sluchac na 4 - 6 konferencjach Pisu w tygodniu...az wygra i wtedy odpusci nagle, zobaczycie... swoja droga podobno ma byc fundacja imienia Lecha...nie wiem czym ma sie zajmowac ale Marta Kaczynska bedzie jej szefem...zaloze sie ze bede pomagac chorym dzieciom lub ofiarom zbrodni katynskiej i znowu beda punktowac u starszych ludzi...

Gość póki co w Warszawie nie ma
do wojny z powodu katastrofy samolotu???? Chyba za dużo filmów amerykańskich oglądasz :) Odnośnie krzyża - nikt go nie chciał usuwać, tylko przenieść w GODNE miejsce. Tyle powiedział Komorowski. I chyba jest różnica "usunąć" i "przenieśc w godne miejsce"? Wyobrażasz sobie zagranicznych notabli odwiedzających polskiego prezydenta oglądających starowiny z Radia Maryja pod krzyżem? Paranoja jakaś. O Jarku już nie wspomnę, bo jak nie weźmie się za siebie, to mu w końcu żyłka pęknie i po herbacie...

Gość a moze by mu zone znalezc
spokojniejszy moze sie stanie..